Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147203 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #280 : 21 Грудня 2009, 14:02:04 »

а це мені вже зовсім не зрозуміло - чому Вам має бути мене шкода???
до чого тут скромність (я нею не надто наділена) й щодо "несерйозності"
знов пустозвонство? та відмовки типу - "Ще не час"?
Ви не пояснювали для чого надали те посилання. І я не буду пояснювати, чому мені Вас шкода. Тим більше, що дехто зрозумів вірно.
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    05 Лютого 2015, 01:57:43

« Прочитано #281 : 21 Грудня 2009, 19:13:12 »

Ви не пояснювали для чого надали те посилання.
то ще як - не пояснила???
То про те, що Ваш тон, Ігоре_О, у постах стосовно голови зазнав суттєвих змін (до речі, не мною одною таке помічено) й я навела аналогію вислову - "Щось у лісі здохло"

Відповідь від: 21 Грудня 2009, 19:11:39
тому й попросила Ваших пояснень - але певне дарма мені їх зажадати - бо то чергове - дзинь-дзинь
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #282 : 21 Грудня 2009, 19:19:03 »

тому й попросила Ваших пояснень - але певне дарма мені їх зажадати - бо то чергове - дзинь-дзинь
Ок. Пояснюю: мені шкода, що у Вас дзвенить у вухах... і не тільки...
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #283 : 21 Грудня 2009, 19:57:18 »

Ну-у, тим, що Ви ладні "розкидатися" образами не зважаючи ні на стать оппонента, ні на власний статус - то для мене не дивина.
Хоча тут й можна б було відповісти - ДОВЕДІТЬ.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #284 : 22 Грудня 2009, 11:33:03 »

Ну-у, тим, що Ви ладні "розкидатися" образами не зважаючи ні на стать оппонента, ні на власний статус - то для мене не дивина.
По-перше - я не звик "розкидатися" образами. Якщо я когось ненавмисно образив - завжди перепрошу. Якщо навмисно (що буває вкрай рідко) - то не перепрошую.
По-друге - стать опонента в дискусії для мене не важлива. Вона має значення для мене в автобусі.
По-третє - статус у мене звичайний, такий як у багатьох - "ветеран форуму". Я достатньо скромна людина і у мене не настільки завищена самооцінка щоб самому номінувати себе званням "щось-то там форуму"...

Я не Ваш лікар.
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #285 : 22 Грудня 2009, 21:35:31 »

"По-перше" - на мою думку то не так.
"По-друге" - шкода, що для Вас має значення стать опонента у дискусії лише у певних видах транспорту.  :)
"По-третє" - тут я мала на увазі статус не на форумі, та як вам так кортить в черговий раз зачепити тему мого підпису - то прошу - моя відповідь
Я ВЖЕ НАДАВАЛА ВАМ ПОСИЛАННЯ НА СТОРІНКУ ДЕ ДЕТАЛЬНО ОПИСАНО МОДЕРАТОРОМ ФОРУМУ - як ЯЯ стала "Загадкою Форуму" - то просто Ви затурканий чи просто в черговий раз не уважний.
А, виключно для вас - наголошу - підпис під нікнеймом мені придумала Лалія.

Цитата: ЯЯ від Вчора в 20:57:18
Я не Ваш лікар.
То до чого таке говорити?
Доводите мою правоту, щодо думки, наче Ви багато розкидаєтеся образами чи лише N-ний приклад вашого пустодзвонства - до речі - я вірно пишу те слово?  :)
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

« Прочитано #286 : 22 Грудня 2009, 22:00:18 »

По-друге" - шкода, що для Вас має значення стать опонента у дискусії лише у певних видах транспорту.  Посмішка

:-D

МАЛАДЄЦ!
Відповідь від: 22 Грудня 2009, 21:59:08
пустодзвонства - до речі - я вірно пишу те слово?
На жаль ні  :-D

Шутка  :-D
Бо саме слово правильно, а от "вірно" то калька з російської, а по нашому "правильно".
Але хід Вашої думки в цілому мені сподобався  :D
« Останнє редагування: 22 Грудня 2009, 22:06:02 від yurko »
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #287 : 22 Грудня 2009, 22:08:31 »

на мою думку то не так.
Саме так - на Вашу думку.

шкода, що для Вас має значення стать опонента у дискусії лише у певних видах транспорту
Стать мене цікавить і в інших випадках. Але до Вас це не має відношення. І мені за цим не шкода...

тут я мала на увазі статус не на форумі, та як вам так кортить в черговий раз зачепити тему мого підпису - то прошу - моя відповідь
Та що ж Вам так не йметься?!... Вважаєте, що всім щось кортить щодо Вас? Мені - ні. У всіх відношеннях.... Я писав про мій власний статус, а не про Ваш... А Ви все про себе, кохану....
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #288 : 22 Грудня 2009, 22:11:47 »

Шановні коллєги, як би мені не подобалися ваші словесні баталії, а таки подобаються  ;) все ж мушу просити вас повернути їх у русло теми. 
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #289 : 22 Грудня 2009, 22:13:26 »

Так. Наверніть нас на шлях істинний!
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #290 : 22 Грудня 2009, 22:34:53 »

Спробую.
От як до нас ставиться влада то мабуть питання риторичне.
А от як ми до неї, як на мене, то більш цікаве питання.

До влади загалом у людей що не день ставлення все гірше і гірше. Правда то більше стосується загальнодержавної влади.
Складається таке враження, що в аналогії до "нє так я вас любил, как..." можна сформулювати "Не настільки ми маємо таку владу яку заслуговуємо, як влада не усвідомлює, що колись та дограється".

Простий приклад.
То трохти не про владу, але...

Замерз газ. Тобто замерзла вода десь у газових трубах і газ перестав по них проходити.
Дзвоню 104.
А то було 18 число. Вже далі все ясно.
Так не досить того, що я методом тику і з підказок старожилів мусив на третій день сам розморожувати трубу кип'ятком, так від 18-го ніхто і не приїхав з газовиків на ту адресу яка називалася.
Ага і ще на питання людей, що робити аби на наступну зиму знов таке не було,  відповідають взагалі геніально - прокладіть собі нові труби. А що ще прикольніше, що є випадки коли люди таки прокладають!

Так я несвідомий. Так я не буду подавати у суд і не буду писати скарг міському голові. Так у мене опустилися руки, ноги і все решта. Зокрема після того як мені зателефонували із земельного і сказали що мою справу відхилили чи не розглядали бо... У МЕНЕ НЕ БУЛА ПОМІРЯНА ДІЛЯНКА, як виявилося.

То не у тому проблема, що люди пасивні, а у тому, що при союзі коли виникала проблема, людина мала зробити лише один дзвінок у міськом партії. А зараз кожен чиновничок розуміє, що він влада і при тому нікому не підзвітна, а людина навіть коли й хоче на когось зі злості накапати, то мусить вивчати закони, аби звернутися туди куди треба, після чого їй все одно напишуть якусь дебільну відписку.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #291 : 22 Грудня 2009, 22:58:51 »

Простий приклад.
То трохти не про владу, але...
Цей приклад зовсім не про владу..... Бо УГГ до влади не має жодного відношення.

Хоча я Вас розумію...
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #292 : 22 Грудня 2009, 23:02:02 »

Ну я то теж розумію, але  от бабуля моя до Насалика поривалася дзвонити. Чогось не змогла додзвонитися.

А УГГ мусило би мати відношення, то через те і бардак всюди.
Взагалі я здуру думав, що коли я телефоную на будь який із екстренних номерів, то той виклик має документуватися.
Записаний

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

« Прочитано #293 : 22 Грудня 2009, 23:07:06 »

Дивно,чому не зреагували  :unknow Я як подзвонила на 04,і попросила приїхати подивитися до котла-бо не включався після того,як світло пропадало в місті,то приїхали за 2 години-все порішали...А тут така ситуація... :unknow 
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #294 : 22 Грудня 2009, 23:10:53 »

УГГ - то не державна структура, а приватна лавочка... Якщо Вам на базаріі продали тухлі яйця, то до влади тут претензії лиш стосовно захисту прав споживача. І тут майже теж так. Але... Газ є газ... і аварійні служби повинні працювати. Влада тут не повинна чекати повторення Дніпропетровська. чи ще чогось... Треба було дзвонити 04, а не в партком (Насалику).
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #295 : 23 Грудня 2009, 00:19:54 »

Ви неуважно читали.
Я дзвонив 104 двічі. Ще раз дзвонив тато і казав що з люка посеред дороги виходив газ і діти його підпалили.  Мені сказали перший раз що розберуться, а ввечері, що вони в курсях але завтра свято тому якось на днях.
А на днях я обійшов сусідів і виявилося що кантора підняла тиск і у сусідів вже є газ а нема лиш у бабулі, тому почав поливати трубу. І хвала Всевишньому подіяло. Та з газослужби ніхто навіть не подзвонив, не те, що не приїхав.
То що у нас стратегісні обєкти і служби приватні лавочки і говорить про рівень бардаку і безвладдя!
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #296 : 23 Грудня 2009, 01:14:24 »

Так. Наверніть нас на шлях істинний!
І спробуй тут не сприймати ДЕЯКІ вислови не власний рахунак.  :unknow
Бо вживши "нас" розумію, що тут Ігор_О або має на увазі себе з ще кимось (а з огляду на обставини, певно таки мене) та чомусь, таким чином, дозволяє собі відповідати за мене
Або вважає себе множиною  :=)

а у попередньому пості, ще й відповідає за мої думки ??? Ігоре_О, Ви мене лякаєте, адже ваша цитита:
По-перше - я не звик "розкидатися" образами. Якщо я когось ненавмисно образив - завжди перепрошу. Якщо навмисно (що буває вкрай рідко) - то не перепрошую.
моя відповідь:
на мою думку то не так.
і Ваша відповідь -
Саме так - на Вашу думку.

Стать мене цікавить і в інших випадках. Але до Вас це не має відношення. І мені за цим не шкода...
Яка саме стать вас цікавить і у яких випадках? та щось мене тішить, що не моя - раз немає до мене відношеня.
І Вам за цим не шкода...? Як давно?

Та що ж Вам так не йметься?!... Вважаєте, що всім щось кортить щодо Вас? Мені - ні. У всіх відношеннях.... Я писав про мій власний статус, а не про Ваш... А Ви все про себе, кохану....

тут чергове круть-верть словами - та в єдиному Ви праві ...

Все, Юрко, ЯЯ закінчила баталії - то так - боюся кваліфікацію у чварах втратити, не щодня є можливість "обмінятися люб"язностями" з персонажем у якого Меркурій в Близнюках на Асц та у квадраті до Урану - повір - такий досвід - цінний своєю унікальністю, шкода лише, що тут Марс у Раку - не надто приємна детермінація - то вже, як для мене особисто.
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #297 : 23 Грудня 2009, 02:45:52 »

То що у нас стратегісні обєкти і служби приватні лавочки і говорить про рівень бардаку і безвладдя!
 :good
Щодо газкантори - ще напишу, сестра щось там з ними має (ремонти робить) - вельми "задоволена" їх роботою та розцінками, а антимонопольний комітет - то вже лірика.
Записаний

РЕАЛ

• Ветеран
  • Карма +242/-1
  • Останні відвідини:
    31 Січня 2015, 20:22:03

« Прочитано #298 : 23 Грудня 2009, 08:22:38 »

Місцеву владу потрібно міняти частіше,щоб не "ЗАЖИРАЛИСЬ". Щоб коріння корупції не встигало проростись і на цьому фоні щоб ліси не виростали....  :dopovid
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #299 : 23 Грудня 2009, 10:19:45 »

а у попередньому пості, ще й відповідає за мої думки ???  Ігоре_О, Ви мене лякаєте
Ви ще й з українською мовою не зовсім товаришуєте... Я Вам відповів, що це лише на Вашу думку і не на чиюсь іще...
Хочете лякатись - на здоров'я... Моя донька, як була ще зовсім малою, теж таке полюбляла...

Яка саме стать вас цікавить і у яких випадках? та щось мене тішить, що не моя - раз немає до мене відношеня.
І Вам за цим не шкода...? Як давно?
Жіноча стать, звісно... Цікавить і відповідає мені тим же, повірте на слово. Ви - приємне для мене виключення в обох сенсах. Як давно? Віднедавна.

Все, Юрко, ЯЯ закінчила баталії - то так - боюся кваліфікацію у чварах втратити, не щодня є можливість "обмінятися люб"язностями" з персонажем у якого Меркурій в Близнюках на Асц та у квадраті до Урану - повір - такий досвід - цінний своєю унікальністю, шкода лише, що тут Марс у Раку - не надто приємна детермінація - то вже, як для мене особисто.
Мені напитися від такого діагнозу? Ні, не буду... Піст...

Ви неуважно читали.
Я дзвонив 104 двічі.
Так, не уважний, перепрошую.

Те, що у нас обленерго і облгази приватизовано - питання до центральної української влади, в т.ч. і Тимошенко! Не міська влада їх продавала!
Я теж мав купу коломийок з цими структурами і не раз. Тут є маса питань, і всі вони пов'язані з монопольним їх становищем. І вдяти з цим майже нічого не можливо... Проте, у випадках аварійних - тут вже не до сентиментів! Потрібно було:
1. Наїжджати на них далі по 04 з вимогами назвати прізвище і ім'я чергового, номер реєстрації повідомлення і т.д.
2. У випадку "пофігізму" з їх сторони - грозити викликати МНС, міліцію і СБУ.
3. Справді викликати, якщо не діє.

Місцеву владу потрібно міняти частіше,щоб не "ЗАЖИРАЛИСЬ". Щоб коріння корупції не встигало проростись і на цьому фоні щоб ліси не виростали....
Запропонуйте - кого саме Ви пропонуєте поміняти з нині діючої влади і на кого? Чи це Ви просто так, аби сказати щось схоже на мудре?
Записаний