Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147204 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #240 : 26 Серпня 2009, 13:45:01 »

А хто дивився вчора прямий ефір з мером по "Незалежності"?
Я ввімкнула тільки, як він мало не зі сльозами прощався з Калушанами і дякував їм за підтримку, а ще сказав, що бачить президентом України тільки Ющенка В.А. Було щось нове і цікаве?
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

« Прочитано #241 : 26 Серпня 2009, 15:50:24 »

Я програв пачку Орбіту без цукру...
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #242 : 26 Серпня 2009, 16:24:13 »

Значить одного чоловіка з прізвищем на О не згадували. Але це стара тема, а нового не було нічого?
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:
    05 Лютого 2015, 01:57:43

« Прочитано #243 : 26 Серпня 2009, 18:48:49 »

без особливого "заглиблення в питання диспуту"...
Так, власне, Ігоре_О, задля таких висновків мені не знадобилося заглиблюватися у деталі окремихпитань.
Вважаю безглуздим, але спробую пояснити.
 :-[ Маю таку собі звичку - на те, щоб добре познайомитися з ким небудь - використовую саме конфлікт, у таких ситуаціях люди "розкриваються" краще й тому, що не вбачають необхідності проявляти себе лише із доброго боку - дозволяють собі більш емоційно реагувати, цікаво зауважувати як сприймають свого опонента, на що ладні задля перемоги у суперечці. Саме у конфліктних ситуаціях можна бачити все - головне вміти робити висновки.
Що я й зробила стосовно Вас як особистості, простору для висновків вистачало.
Не певна, чи варто мені продовжувати цю бесіду...........
http://www.youtube.com/watch?v=1xYnxNEApT4&feature=channel   - послухайте фінал - він колосальний.
Ігоре_О, я чудово розумію, що спровокувала Вас вимагати від мене пояснень, але вважаю, що вони Вам сильно нашкодять - то не є моєю відмовою, то радше побажаня Вам.
Зверніть увагу - у інших темах я припиняла обговореня, навіть коли й обіцяла пояснити природу виникненя тієї чи іншої проблеми (як у темі про російську мову), то не тому, що сказати нічого - то тому, що нікому   :unknow  нажаль.
 :'(
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:
    08 Травня 2019, 21:01:31

« Прочитано #244 : 26 Серпня 2009, 18:48:56 »

хоча на пачку орбіту без цукру можна Підморгую

Ну то.. я вам скажу адресу куди вислати пачку орбіту :-[ :-[ :-[, чи може вже при зустрічі  :) ;) :P
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #245 : 26 Серпня 2009, 20:02:54 »

то не тому, що сказати нічого - то тому, що нікому   не знаю  нажаль.
Фі як грубо і не чесно, я б на місці Ігор_О поставила   :kulturno :ignor
Виходить що Ви віддірвались, тому що незадоволені дискусією про мову? :(
« Останнє редагування: 26 Серпня 2009, 20:10:53 від Tandylight »
Записаний

Pupkin

• Початківець
  • *
  • Карма +11/-0
  • Останні відвідини:
    28 Листопада 2010, 12:03:21

« Прочитано #246 : 26 Серпня 2009, 20:38:21 »

але вважаю, що вони Вам сильно нашкодять - то не є моєю відмовою, то радше побажаня Вам.
 Дитсадок. Як правило пишуть так коли нема що більше сказати. Докази , факти в студію.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #247 : 27 Серпня 2009, 10:02:44 »

Ну то.. я вам скажу адресу куди вислати пачку орбіту   , чи може вже при зустрічі
Звісно ж, при зустрічі краще  ;)
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #248 : 27 Серпня 2009, 10:06:35 »

:drink
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

« Прочитано #249 : 27 Серпня 2009, 11:35:31 »

Докази , факти в студію.
Людина просто висловила своє ставлення до політика місцевого рівня і навіщо їй щось доказувати.
Як я вибрав у голосуванні варіант "Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті", то шо тепер маю доказувати і обгрунтовувати чому я недолюблюю всю нашу місцеву владу і опозицію? :unknow
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #250 : 27 Серпня 2009, 11:44:30 »

Зверніть увагу - у інших темах я припиняла обговореня, навіть коли й обіцяла пояснити природу виникненя тієї чи іншої проблеми (як у темі про російську мову), то не тому, що сказати нічого - то тому, що нікому     нажаль.
Не розумію навіщо тоді починати , "провокувати" ?  Я розумію, що "дурак умен, когда молчит" але тоді ж треба МОВЧАТИ, а не "багатозначно наяткати". Тим більше, що по Вашому нема з ким говорити  :duvno
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

« Прочитано #251 : 27 Серпня 2009, 19:11:58 »

А мій пес як налити йому води у велику миску, то він пхає туди лапу, аби збовтати воду, а потім пхне морду і пробує щось там зловити. Мабуть бачить своє відображення і думає що то риба  :-D
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #252 : 28 Серпня 2009, 00:25:33 »

Tandylight, а Ви мені все більше подобаєтеся -
Фі як грубо і не чесно, я б на місці Ігор_О поставила     
Виходить що Ви віддірвались, тому що незадоволені дискусією про мову?
Намагаєтеся спровокувати мене?
А Ігора_О відгородити від незручної йому дискусії?
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 00:13:07
Дитсадок. Як правило пишуть так коли нема що більше сказати. Докази , факти в студію.
Оте якраз не дітсадок, а бесіда з дорослою людиною, яка має намір просувати себе у владних структурах саме на виборних посадах.
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 00:16:47
Не розумію навіщо тоді починати , "провокувати" ?  Я розумію, що "дурак умен, когда молчит" але тоді ж треба МОВЧАТИ, а не "багатозначно наяткати". Тим більше, що по Вашому нема з ким говорити
Люсю, у Вашому випадку власне варто змовчати. А значущими натяками якраз "грішу" не я, саме Ігор_О.
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #253 : 28 Серпня 2009, 00:31:16 »

Дякую, якщо Ви в буквальному сенсі...

Я зовсімн ні на що Вас не провокую, просто висловлюю свою думку.
Вважаю навіть при таких суперечках негарно переходити на особистості, а було б логічніше дискутувати навколо предмету спору, то якось завжди зрозуміло. Коли люди переходять на образи, то лише від браку аргументів. Але це моя думка
Що стосується Ігора_О то може й так... у цій ситуації йому я симпатизую більше і дуже б зрозуміла якби він не розгортав цю тему далі...
Просто дуже схоже на те, що після дискусії з мовою, Ви зосереджено його переслідуєте з теми в тему, причому у мене спочатку склалось враження ніби Ви ненароком виставляєте якісь свої відповіді на лише Вам одним відомий діалог, ніби цитати з особистої переписки...
тому відверто кажучи останній коментар у цій темі викликав, вже щире здивування... :o

Але, то я лише відповідаю на вашу провокацію ;) шановна ЯЯ і  лише тому, що передчуваю... наші з вами перемовини тут, завтра вранці "гарною ходою" підуть у "смітник " :P куди нас з Вами і вашими провокаціями відправлять або romashkin або yurko  ;)
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #254 : 28 Серпня 2009, 00:40:54 »

Власне....... Провокувати (не зовсім вдало, бо ніхто крім Вас цього не помічає) пробуєте саме Ви - Ваша "явка з повинною" - трохи вище.

По-друге: саме я запропонував Вам дискусію (не уникаючи її і не чекаючи будь-якої допомоги) - Ви взяли приклад з міського голови - "не буду дискутувати, бо нема з ким". З цього я роблю висновок: Ви - боягуз(ка), як і пан Насалик,  і сказати Вам нічого.

Оте якраз не дітсадок, а бесіда з дорослою людиною, яка має намір просувати себе у владних структурах саме на виборних посадах.
Бесіди з Вашого боку якраз і немає. Чи я щось пропустив? Нагадайте мені про нашу з Вами бесіду, пліз!

Люсю, у Вашому випадку власне варто змовчати. А значущими натяками якраз "грішу" не я, саме Ігор_О.
Факти "гріха" в студію, дуже прошу!
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #255 : 28 Серпня 2009, 01:26:54 »

Ви взяли приклад з міського голови - "не буду дискутувати, бо нема з ким". З цього я роблю висновок: Ви - боягуз(ка), як і пан Насалик,  і сказати Вам нічого.
Ігоре_О, я вимагаю Ваших вибачень за це порівняння. Коли Ви почуваєте неподільну любов до нашого мера й робите його центром власного світосприйняття навколишнього середовища - то це звісно ж Ваше право, але неварто проектувати його образ на оточуючих чи то на мене.
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #256 : 28 Серпня 2009, 01:33:43 »

"Вечер кажется перестает быть томным" :popkorn
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #257 : 28 Серпня 2009, 02:08:18 »

Ви нічого не пропустили, свою бесіду із вами у цій темі я не розпочинала.
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 02:01:26
саме я запропонував Вам дискусію (не уникаючи її і не чекаючи будь-якої допомоги) - Ви взяли приклад з міського голови - "не буду дискутувати, бо нема з ким".
 =)) і що мені на це відповісти - аби то не було сприйнято як черговий напад на Вас ?  =))
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 02:03:17
Вважаю навіть при таких суперечках негарно переходити на особистості, а було б логічніше дискутувати навколо предмету спору, то якось завжди зрозуміло. Коли люди переходять на образи, то лише від браку аргументів. Але це моя думка
Я також поділяю думку, що у суперечках навіть шкідливо переходити на особистості - хоча на цьому форумі у мою адресу таке собі дозволяли.
Проте зараз йдеться не зовсім за темою - а саме про особистість та роботу Ігора_О на займаних посадах.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #258 : 28 Серпня 2009, 10:42:55 »

Ігоре_О, я вимагаю Ваших вибачень за це порівняння.

але неварто проектувати його образ на оточуючих чи то на мене
Чого це? Ви ведете себе точно так само, як і він. Пан Насалик неодноразово говорив відверту неправду щодо інших людей. На всі пропозиції подискутувати на цю тему він відповідав саме так: "дискусія є тоді нормальною, коли спілкуються два рівні інтелекти. А так... нема з ким..." Хіба Ви, ЯЯ, ведете себе не так? Як на мене - саме так.

Ви нічого не пропустили, свою бесіду із вами у цій темі я не розпочинала.
Вам би "Мемоплант" попити...

і що мені на це відповісти - аби то не було сприйнято як черговий напад на Вас ?
Вам немає що відповісти. Це вже зрозуміло.

Проте зараз йдеться не зовсім за темою - а саме про особистість та роботу Ігора_О на займаних посадах.
Ну раз йдеться - то вже нехай йдеться! Висловіть вже нарешті свою думку і бажано аргументовано! А то лиш ходите кругами з претензіями на серйозні причини - то "нема з ким говорити", то "боюсь нашкодити".... Вперед!
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #259 : 28 Серпня 2009, 17:04:44 »

Ігоре_О, я вимагаю Ваших вибачень.
Наведіть приклади відвертої брехні, що я би говорила про когось.
Дискутувати я готова на будь яку тему із заданих на Форумі, що й власне роблю.
Вашими "гріхами" щодо натяків, я назвала те як Ви обговорювали тему "встановлення пластикових вікон" у комунальній мережі - адже Ви не висловили думку про те, що певно Насалик мав відсоток із того, а "навели на думку", тобто зробили натяк й суддя відповів, на що Ви (знову ж таки у формі натяку) підтвердили вірність його думки, до якої підвели його Ви.  - заперечите?
Відповідь від: 28 Серпня 2009, 16:58:07
Проте, Ви просто таки змушуєте мене розчулитися й співчувати пану Насалику. Адже я маю можливість обирати собі опонентів, а тих кого не вважаю вартим уваги - ігнорувати, пан Насалик такої розкоші собі дозволити невстані.
Записаний