Але спостерігаючи за Вами, я бачу що Ви постійно ганьбите мера. Ну не може так бути, щоб мер нічого доброго не зробив.
А у ваших словах спостерігається тільки те що мер нікудишній і нічого не робить для міста.
Продовжу трохи офтоп:
1. Я його не ганьблю, як Ви виразились, а
опоную йому. Причому - аргументовано, інакшого Ви не знайдете. Відчуйте різницю між опонуванням і тупим поливанням.
2. Я дав свою оцінку меру в тижневику "Вікна", навіть на форумі хтось наводив посилання. Прочитайте уважно і зрозумійте - я бачу не лише погане.
3. Якщо я стверджую, що міським головою (чи кимось іншим) робиться щось невірно (нечесно, злочинно іт.д.) то наводжу аргументи. Якщо Ви не погоджуєтесь з моєю думкою - прошу Ваші аргументи "на стіл". Поки що Ви нічого не навели.
Щодо грипу. Виконком прийняв план заходів. Більшість з цих заходів є логічними і зрозумілими.
1. Роздача масок є адекватною мірою. Те, що їх роздавали "від когось там" - опустимо, не час цим перейматися якщо це дієвий захід.
2. Дезинфекція транспорту засобами СЕС. Адекватна міра, нею займаються секретар ради Р.Боднарчук і Б.Пеленичка. Що тут критикувати? Треба підтримувати.
3. Дезинфекція під'їздів гіпохлоридом натрія (калушанкою). Спірно. Я не впевнений, що протирання двірниками сходів і поручнів "уб'є" вірус чи хоча б зменшить його дію. Це швидше "психологічний засіб".
4. Інше - виділення коштів медустановам, направлення засобів з держрезерву і тд. - все це заходи правильні і логічні.
5. Найбільш спірне питання - це якраз "антигрипові набори". Набір цей складається з 0.5кг. лимонів і суміші буряка з хроном. Задля реалізації цього проекту було зроблено: закіплено 10т. лимонів за кошти бюджету, вийшли на роботу працівники шкільних їдалень - терти буряк і хрін, кожна міська служба починаючи з культури і закінчуючи УЖКГ виділила людей для фасування цих продуктів загальною кількістю 100 чоловік. Ці ж 100 "добровольців" пішли по хатах розносити ці продукти по 3000 адрес...
Скажіть будь-ласка: я, Ігор Очкур, член виконкому і просто дорослий мужик, який щось бачив у цьому житті - маю я право висловити сумнів у доцільності "лимонно-хронового" проекту? Вважаю, що маю. Вважаю, що цей проект має дууууже сумнівну
медичну доцільність, більше того - є навіть
небезпечним в умовах карантину. Вважаю також, і маю на це підстави, що при прийнятті цього рішення перемогла
політична складова, а не логічна. Це моя аргументована позиція. Тому прошу припинити дитячі розмови про заздрість і ганьблення - не треба мене міряти по комусь.