Іншої відповіді я і не чекав.
Так кажуть, коли не вистачає аргументів.
Ну я думаю що в це мало хто повірить. В верховній раді багато місць куплені, в тому числі і від БЮТу.Стверджувати це можу тому що знаю депутатів від БЮТ які КУПИЛИ за два млн.$ прохідне місце
в парламенті,не кажу вже про ПР і НСНУ (в останніх місця були теж по 2млн , а ПР заспівала аж 5млн $).Так що "білих та пухнастих не буває".
А раніше купували право йти по мажоритарці під розкрученим брендом. У 2002 році від нашої області до ВР пройшли всі хто йшов від Нашої України. Кажуть що справжній аукціон був за то право. Насалик тоді до речі якраз від НУ пройшов. А в 2006-му у нього промашечка вийшла. Спочатку кинувся до Юлі. Вона спонсорську допомогу у нього і його кількох соратників взяла. Насалик це і не приховує взагалі-то. Але Юля поставила його, якщо пам’ятаєте, керівником обласного штабу. А це означало що він мав ще забезпечити всі видатки по кампанії в області. Тоді він чи псіханув, чи грошей не стало, ніхто точно не знає. Але він побіг з кількома донецькими і Димінським бігом робити ЕКО25. Так що бувають і білі й пухнасті, а бувають і чорні й колючі, але при бабках
)
Не спорю , існує деякий псевдоконтроль для окозамилення і підвищення рейтингу, але українець "ныньче умный пошел" і нас вже так просто не надуриш. І пересічний калушанин мало вірить в те що любий депутат-підприємець калуської міської ради прийшов туди ж щоб перейматися проблемами середньго і малого класу.
Згоден, не любий. Але більшість якраз і переймається. Ваше право вірити, чи ні. Судити треба по фактах. А їх ти не наводиш. Хочеться нарешті почути хто конкретно з депутатів міськради
так просто надурив
умного українця, тобто тебе? Звідки у тебе стільки жовчі?
Наприклад пані Сікора. Власний процвітаючий бізнес,ніяких тобі фінансових проблем.Питання чому лізти в політику? Напевне в житті мало пригод. Екстриму не хватає? Це стосується не тільки п.Сікори , а всіх депутатів!
Поміняй прізвище Сікора на прізвище Насалик і задай це питання собі ще раз. Знайдеш відповідь – повідом нас усіх, будь-ласка.
Зрозумійте одне ! Такі депутати ніколи не зрозуміють бажання електорату , тому що вони не знають що таке жити на кошти які в декілька раз! нижче тієї суми ,яку отримують ліниві безробітні в розвинених країнах світу. Ситий голодного не зрозуміє.
Підприємці не завжди були підприємцями, а депутати депутатами. Чому ти вважаєш що вчитель Люба Вовк, чи робітник Віталій Джуган тебе не зрозуміють? Ти впевнений, що у них доходи більші за твої? Ми не приїхали з Києва і не звалились з Марса. Багато хто з депутатів тут живе все життя. Вчора ми з тобою пили пиво за сусідніми столиками в кафе, чи сиділи на стадіоні, а сьогодні ти мене майже ненавидиш бо я став депутатом. Ще раз питаю, за що? Конкретно!
Депутати місцевих рад мають обиратись МАЖОРИТАРНО серед вчителів,лікарів,слєсарів і ассенізаторів! Такі депутати мають повне право критикувати мера , тому що є не матеріально зацікавленими.
При Різнику як я знаю було 4 депутати-підриємці з 50-ти. Пару директорів заводів. Решта вчителі-лікарі-слєсарі. Ти був тоді щасливий за Калуш? Може ти когось пам’ятаєш з тодішніх депутатів? Чи назвеш мені конкретного депутата і що він зробив для міста? У четвертому скликанні, при Сушку, ітееровець з хімії Андрій Ц***н поміняв бігом партію і став рухівцем, бо його жінка отримала посаду вчителя в школі. Хлопець зекономив 300 доларів хабаря, і до кінця каденції його не було чути в залі. Лікар Богдан К****ць вибив у Сушка трохи більше, йому зашутрували дорогу до його хати на Височанці, вулиця Підлісна. І він теж став лояльним до мера Сушка. Про депутатів-освітян-директорів шкіл взагалі не варто говорити, їх Сушко перевів на контракт. На контракті зарплата значно вища ніж без нього і директор школи крім зарплати має ще „бізнес”. А хто ж буде спорити з мером, який той контракт підписує? А крутий депутат-лікар Михайло Г******шин раптом зробив кар’єру і став з простого дільничого терапевта головним лікарем поліклініки. Він був мудріший за інших, бо взяв ще план під хату і місце під будівництво десятка гаражів біля Троянди. Гаражі побудувались і продались. За ті гроші звів хату. Хіба він депутат-підприємець? Ні, він гуманітарій. Таких депутатів тобі треба, бо
„такі депутати мають повне право критикувати мера , тому що є не матеріально зацікавленими.” Тільки щось не чути було критики від них. Чому? І задай собі питання, за скільки грошей Насалик може купити депутатів Романишина, Барну або Іваницького. І чи зможе. Референдум провести дешевше?
Чекаємо на відповіді , які я поставив у попередньому пості.
Відповім, не спіши. Часу мало. Вдень зайнятий, а ввечері громадська
депутатська робота. Вчора був день прийому депутатами, просиділи як ті придурки три години ввечері в ЖЕКУ. Дві бабулі прийшли. А ви кажете що депутатів своїх не бачите. А хочете? Я міг сидіти вечір вдома біля жінки, але я вас поважаю, бо ви голосували за нас. Чому ви не поважаєте мене і мій час?