Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 22 дні

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147301 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

РЕАЛ

• Ветеран
  • Карма +242/-1
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    31 Січня 2015, 20:22:03

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #300 : 23 Грудня 2009, 10:52:14 »

"....Запропонуйте - кого саме Ви пропонуєте поміняти з нині діючої влади і на кого? Чи це Ви просто так, аби сказати щось схоже на мудре?....."

Ігоре О ! Проаналізуйте своє запитання! Що я можу запропонувати, переходячи на особистості ???
Не тактовно було б. Вибирає народ таємним голосуванням.
Міняти частіше всіх - від депутатів до мера та "поплічників" , і держслужбовців, які вже протерлися в білих будинках.
Етика поведінки - як перший щоденний урок для них...[/font]
Для Вас теж , Ігоре О !
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

« Прочитано #301 : 23 Грудня 2009, 11:43:28 »

Ігоре О ! Проаналізуйте своє запитання! Що я можу запропонувати, переходячи на особистості ???
Свої питання я аналізую. А ще - аналізую ваші пропозиції.
І ось що видав мій аналіз:
1. Ви пропонуєте міняти владу. Першого разу просто "Місцеву владу потрібно міняти частіше,щоб не "ЗАЖИРАЛИСЬ"." А потім дещо конкретніше - "від депутатів до мера та "поплічників" , і держслужбовців, які вже протерлися в білих будинках."
2. Ви не пояснили в чому полягає "ЗАЖРАЛИСЬ". Очевидно. Ви й самі не знаєте відповіді на це - що тут аналізувати?
3. Ви не пояснили, чому треба міняти всіх. Адже серед "всіх" можуть бути і чесні люди. Чи Ви цього не припускаєте? Міського голову міняти? Але ж Ви не висуваєте до діючого жодних претензій! Міняти щоб міняти?
4. А хто такі "поплічники голови"? І в чому їх вина?
5. "Держслужбовців, які вже протерлися..." Що, знову всіхї? А як бути з тими, хто ще не протерся? Є такі що прийшли після вузів лиш кілька місяців назад - їх теж на шибеницю? А хто буде визначати - протерся вже чиновник, чи ще ні?

Сподіваюся, я Вам достатньо етично відповів? Бажаю і Вам з етикою і повагою відноситися до людей, які чесно роблять свою роботу... А не ганьбити всіх підряд.
Записаний

РЕАЛ

• Ветеран
  • Карма +242/-1
  • Останні відвідини:

« Прочитано #302 : 23 Грудня 2009, 14:28:56 »

І ось що видав мій аналіз:
1. Ви пропонуєте міняти владу. Першого разу просто "Місцеву владу потрібно міняти частіше,щоб не "ЗАЖИРАЛИСЬ"." А потім дещо конкретніше - "від депутатів до мера та "поплічників" , і держслужбовців, які вже протерлися в білих будинках."
2. Ви не пояснили в чому полягає "ЗАЖРАЛИСЬ". Очевидно. Ви й самі не знаєте відповіді на це - що тут аналізувати?
3. Ви не пояснили, чому треба міняти всіх. Адже серед "всіх" можуть бути і чесні люди. Чи Ви цього не припускаєте? Міського голову міняти? Але ж Ви не висуваєте до діючого жодних претензій! Міняти щоб міняти?
4. А хто такі "поплічники голови"? І в чому їх вина?

5. "Держслужбовців, які вже протерлися..." Що, знову всіхї? А як бути з тими, хто ще не протерся? Є такі що прийшли після вузів лиш кілька місяців назад - їх теж на шибеницю? А хто буде визначати - протерся вже чиновник, чи ще ні?
Всіх - не всіх.,чесних - нечесних = ПЕРІОДИЧНІСТЬ ЗМІНИ ДО 3 РОКІВ.
Не бажаю більше розвивати цю тему . Крапка. .Шкода витраченого часу.
Ігоре О.! Психоанал-тиком при владі не працювали часом? Почерк накреслюється...
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #303 : 23 Грудня 2009, 14:45:36 »

Всіх - не всіх.,чесних - нечесних = ПЕРІОДИЧНІСТЬ ЗМІНИ ДО 3 РОКІВ.
Останнє питання - Ви де працюєте? Хоча б галузь назвіть...

Не бажаю більше розвивати цю тему . Крапка. .Шкода витраченого часу.
Вам просто немає чим заперечити.

Ігоре О.! Психоанал-тиком при владі не працювали часом? Почерк накреслюється...
Працював. І психоаналітиком теж - у вільний від роботи час. Можу вас запевнити, серед чиновників і депутатів переважна більшість - чесні і порядні люди. І це Ви не маєте чим заперечити, крім пустого бла-бла-бла...
Записаний

РЕАЛ

• Ветеран
  • Карма +242/-1
  • Останні відвідини:

« Прочитано #304 : 23 Грудня 2009, 15:03:22 »

працюю в концепції "Smart house".

Я НЕ ЗБИРАЮСЬ ВАМ ЗАПЕРЕЧУВАТИ чи ПЕРЕЧИТИ . Не бажаю більше розвивати цю тему . Крапка. .Шкода витраченого часу. :zakryto   Є більш цікаві теми , на які можна витрачати час в спілкуванні.
 Тому , що снобІЗМОМ від вас розноситься.  :kulturno
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #305 : 23 Грудня 2009, 15:08:16 »

працюю в концепції "Smart house".
Пропоную у Вашій "концепції" міняти працюючих кожних 2 роки... Щоб не зажирались.

Я НЕ ЗБИРАЮСЬ ВАМ ЗАПЕРЕЧУВАТИ чи ПЕРЕЧИТИ . Не бажаю більше розвивати цю тему . Крапка. .Шкода витраченого часу.    Є більш цікаві теми , на які можна витрачати час в спілкуванні.
Ваше право.

Тому , що снобІЗМОМ від вас розноситься.
Образа - останнє, коли не вистачає аргументів.... Пустий дзвін.......
Записаний

РЕАЛ

• Ветеран
  • Карма +242/-1
  • Останні відвідини:

« Прочитано #306 : 23 Грудня 2009, 15:14:21 »

Сноб - це не образа, це манера.... Ображати нікого не збираюсь.   :ignor
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #307 : 23 Грудня 2009, 15:18:34 »

Сноб - це не образа, це манера.... Ображати нікого не збираюсь.
Тоді Ваша манера - пустий дзвін. Без образ!  :drink
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    05 Лютого 2015, 01:57:43

« Прочитано #308 : 23 Грудня 2009, 22:07:14 »

Ви ще й з українською мовою не зовсім товаришуєте... Я Вам відповів, що це лише на Вашу думку і не на чиюсь іще...
НІ, Ви відповіли -
Саме так - на Вашу думку.

Жіноча стать, звісно... Цікавить і відповідає мені тим же, повірте на слово. Ви - приємне для мене виключення в обох сенсах. Як давно? Віднедавна.
ото я спостерігаю, що Ви віднедавна перестали "закидати" мені образи стосовно моєї статі - то так проявляється зникша у Вас цікавість до мене як до жінки???
Що тут скажеш? - Я щиро рада, що Ви втратили інтерес до мене як до жінки.
Ігоре_О, то таке буває, коли чоловіки не вміють належним чином проявляти своїх почуттів до протележної статі та я маю звичку уникати компанії подібних мужчин.
Відповідь від: 23 Грудня 2009, 21:46:08
Мені напитися від такого діагнозу? Ні, не буду... Піст...
А у Вас вже визначений діагноз??? та невже лікар прописав алкоголь приймати внутрішньо???

Відповідь від: 23 Грудня 2009, 21:53:11
Ростиславе, я не підтримую Вашої ідеї, щодо зменшення термінів перебування на виборчих постах - бо перш за все - то зайві витрати на організацію самих виборів та, у нашому варіанті, ще й передвоборчі кампанії.
Ще треба розуміти, що кожній людині на новій посаді потрібен час для "входу" у курс справ, а на закінченні терміну перебування - підготувати все для передачі наступнику.
Тут потрібне розуміння, що будь яка керівна посада, то не "конвеєрна робота" - у котрій багато залежить від "свіжості сил" працівника.
Така моя думка і тому я Вашу ідею не підтримую.
Записаний

Azazello

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:
    01 Квітня 2014, 22:28:02

« Прочитано #309 : 28 Січня 2010, 16:53:06 »

Цитата: Tork від Сьогодні в 15:31:36
 Таке враження що він (Насалик. авт.)переймається екологією виключно  перед виборами.

Згадаймо повінь у липні 2008-го. Де був тоді мер? У Кончі Заспі. А під танк кинув Петріва. Якщо справиться, то мер - молодець, якщо -ні, мера в місті не було, і винен, звичайно, не він. А проблеми на хвостосховищі №2 та в кар"єрі погіршились якраз після повені. Чому ж тоді не проводили референдум і "не били у всі дзвони"? Багаторічна практика передвиборчих кампаній показує, що саме в цей період кандидати обіцяють золоті гори і демонструють видимість роботи, а ми, дурні, купуємось.
Записаний
Я - Ангел. Только крылья - в стирке, нимб - на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное.

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

« Прочитано #310 : 28 Січня 2010, 17:03:47 »

Я згадую ту повінь,мов пекло.Саме тоді,за "проханням" мера,оператора і журналіста КМТ "попросили" поїхати до столиці, на відзначення 1020-річчя хрещення Русі.І в той час,коли люди переживали біду від повені,група калушан їхала в Київ.Згадую той тисменецький міст,коли вода на ньому була вище коліс ікаруса...Я вперше в житті щиро молилася до Бога.Але ми проскочили...І це ще не все,що довелося нам пережити того дня...Нам тоді сказали,що мер нас зустріне у столиці,та його так і не було-ні на зустрічі з нами,ні у Калуші...Він був у Кончі-Заспі.І може це не до теми,але-висновки робіть самі... :unknow І соррі за відхилення від теми. :bouquet:
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...

Azazello

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #311 : 28 Січня 2010, 23:13:59 »

Цитата: Ne-TA від Сьогодні в 17:15:38
- кардинально реформувати житлово-комунальну сферу за рахунок енергозберігаючих технологій та інвестицій, які маю змогу   залучити.
а таке - то власне й відбулося, щоправда - не кардинально
Відповідь від: 28 Січня 2010, 22:30:46
Цікаво, що можна вважати за реформування житлово-комунальної сфери? Пластикові вікна в підїздах, за які деякі КП"ЖЕО" ще й досі не розрахувалися? А підприємці понесли збитки і не малі. Чи об'єднання шести ЖЕО в два і незаконне звільнення людей? Не одна справа зараз розглядається судом. І таких прикладів чимало.
Записаний
Я - Ангел. Только крылья - в стирке, нимб - на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное.

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #312 : 28 Січня 2010, 23:23:34 »

То об"єднання мені й самій щось не надто зрозуміле - бо користі з того - ..... в таких випадках я змовчую - бо то надто не цензурно.
Власне - якість роботи самих ЖЕО від того об"єднання, як на мене - не покращилася.

А щодо НЕЗАКОННОГО ЗВІЛЬНЕННЯ ЛЮДЕЙ й розгшляд тих справ у суді - можна Вас просити про більш детальну інфу - бо взагалі такого не чула.
Записаний

Azazello

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #313 : 28 Січня 2010, 23:43:25 »

щодо НЕЗАКОННОГО ЗВІЛЬНЕННЯ ЛЮДЕЙ й розгшляд тих справ у суді - можна Вас просити про більш детальну інфу - бо взагалі такого не чула.
Ось, наприклад, скоротили головного бухгалтера ЖЕО №1, не скорочуючи даної посади, а на її місце прийняли іншу людину. На даний час трудовий спір розглядається в суді. І це непоодинокі випадки.
Записаний

jorgan

• Постійний користувач
  • Карма +24/-0
  • Останні відвідини:
    24 Лютого 2016, 14:55:47

« Прочитано #314 : 28 Січня 2010, 23:56:19 »

Ось, наприклад, скоротили головного бухгалтера ЖЕО №1, не скорочуючи даної посади, а на її місце прийняли іншу людину.
не думаю що так нагло просто прийняли  :=)

Azazello

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #315 : 29 Січня 2010, 09:38:11 »

Цитата: Azazello від Сьогодні в 00:43:25
Ось, наприклад, скоротили головного бухгалтера ЖЕО №1, не скорочуючи даної посади, а на її місце прийняли іншу людину.
не думаю що так нагло просто прийняли
Скоротили людину, яка має свою власну думку і не порушує закон.
Записаний

ЯЯ

• Ветеран
  • Карма +522/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #316 : 30 Січня 2010, 22:10:41 »

Azazello - то й справді - скоротити людину з роботи без скорочення такої штатної одиниці - то незаконно. Та стосовно наших ЖЕО, Ви мене нічим не здивуєте - там таки бардак, бо головною проблемою є повна безвідповідальність працівників тих комунальних підприємств.
Записаний

Azazello

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #317 : 30 Січня 2010, 23:46:27 »

Azazello - то й справді - скоротити людину з роботи без скорочення такої штатної одиниці - то незаконно. Та стосовно наших ЖЕО, Ви мене нічим не здивуєте - там таки бардак, бо головною проблемою є повна безвідповідальність працівників тих комунальних підприємств.
Повністю з Вами, ЯЯ, згідна, але, як відомо, риба гниє з голови...
Записаний

Sunny

• Ветеран
  • Карма +181/-0
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

« Прочитано #318 : 05 Липня 2010, 15:14:11 »

В Україні повертаються до практики КДБ?

http://www.pravda.com.ua/news/2010/07/5/5196427/

Влада Калуша теж повертається до цієї практики? Фото у публікації - з міської ради Калуша
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

« Прочитано #319 : 05 Липня 2010, 16:56:27 »

Влада Калуша теж повертається до цієї практики? Фото у публікації - з міської ради Калуша
 Я таку "факсограму" зараз маю перед собою. Мене шокують звісно 14 і 15 пункти, але і від 6 пункту і до кінця також. Це що, щоб визначити скільки з кого можна "злупити"?
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка