Ще не готувала, тільки спробую. Цвітної капусти валом, тому залишилось інгрідієнти для фаршу підкупити (я змішую свинину з курячою грудинкою).
Відповідь від: 15 Жовтня 2012, 15:48:11
Перша страва з риби в мене - царська уха (з осетром) або рибний суп з морепродуктами. Готується як звичайна уха (уху я варю на курячому бульйоні) обов'язково для смаку даю коропа (він солоденький, а морська риба, як правило, має не дуже приємний виражений смак, короп його пом'якшує), ну, і крім того ще якихось креветок ( в кінці звісно, щоб не були резинові), готовий суп посипаю зеленню і усе. А, ледь не забула, в кінці приготування додаю рюмочку горілки (хвилин за 10-15 до кінця), це для прозорості рідини
.
Відповідь від: 15 Жовтня 2012, 15:52:20
Мій малий також дуже любить морепродукти. Вчора готувала йому тигрові креветки.Оскільки продукт був заморожений, я його спочатку кинула у гарячу підсолену воду для відтанення)) Потім в дуршлаг, щоб стекла водичка. Розтопила у сквороді вершкове масло, додала роздушений часничок (роздушую ножем широким), укропчик додала (не порізаний) та креветки, 5-7 хв. і страва готова. Малий вчора 400 грам махнув за раз)))
Відповідь від: 15 Жовтня 2012, 15:56:39
Моя подруга ще робить фаршировану звичайну капусту. Щось типу лінивого голубця))) Обварює невеличку капустину трошки, потім якось прокладає фарш між листками і тушить. Ніби непогано, але я б голову з такми не морочила)))