Не спец я по приготуванню різноманітних напоїв. Буду виправлятись
Максимально на що я наразі здатна це приготувати молочний коктель з морозивом бананами та полуницею. Завдяки заготовкам перетертої з цукром полуниці, я роблю цей коктель досить часто протягом року.
О, згадала! Вдома є шейкер і я буває балую своїх друзів та домашніх алкогольними коктелями "Мохіто" та "Екстаз".
Мохіто я люблю давно (одна з перших його шанувальниць))). Вирішила спробувати після перегляду фільму "Поліція Маямі" з Колліном Фаррелом в головній ролі. Родом цей коктель з Куби. Для приготування потрібен ром Бокарді, цукор з очерету, тонік швепс класичний, багато м'яти свіжої, лайм, паличка кориці та багато льоду. На 1 частину рому беремо 2 частини тоніку. Решта на смак.
Ром, тонік, подрібнений лід, подрібнену м'яту та цукор добре змішуємо в шейкері (якщо немає шейкера - не біда, можна і просто змішати). Залишаємо листочки м'яти для прикраси. Виливаємо в склянку, додаєм дольки лайму, паличку кориці (можна і без неї) та листочки м'яти. П'ємо напій через широку трубочку.
Для "Екстаза" (звучить класно))) потрібно в рівних частинах змішати лікер "Малібу", мартіні бьянко та персиковий сік (коктель для тих, хто любить солоденьке) + багато подрібненого льоду. Шейкер обов'язковий. Добре змішати в шейкері, для утворення пінки. досить смачний коктельчик