Я ще впхаюся про таксистів. Сьогодні знову їхала до Брошнева (але на брошнівському таксі - звідти за мною приїхали). Водій мені підкидав сюрпризи ледь не щохвилини. По-перше, не міг зорієнтуватись з адресою. Йому вже і показували і розказували. На відріз з матюками відмовився їхати по адресу клієнта. Прийшлось йти в легкому святковому вбранні на автобусну зупинку, що явно не входило в мої плани і тим паче бажання. По-друге, приїхав не сам, а з попутчицею, яка постійно норовила закурити в машині і розмовляла так голосно, що я не чула свого товариша. Спитала, чому водій приїхав з сторонньою людиною. На що була зверхня відповідь: "а вона, що тобі заважає?" По-третє, культура мови - сплошні мати. По-четверте, я поспішала, а він ще заїхав на заправку. Невже не можна це зробити наперед - йому ж конкретно було сказано звідки і куди треба буде їхати. Під час заправки щось там два рази стрільнуло в баці. Нам, пасажирам, до речі ніхто не запропонував вийти - як має бути під час заправки машини. По-п"яте, ще й узяв на 25грн більше ніж ми завжди їздимо. При цьому нахамив - "за ту 25 нехай тебе по закуткам возять..." По-шосте, лічильника у машині не було - тому нічого довести не можна. Хоча до того і після того знов їхали за суму на 25грн нижчу туди і назад. А ми жаліємось на наші калуські таксі
.
У Брошневі, як мені пояснили, в таксопарку лише 2 машини. Тому вони королі. А інші - на пташиних правах. Було ще і по-восьме і по-дев"яте і т.д. типу розмови по мобілці за кермом і приколів напарниці і т.д. І це не лівий приватник, А ВИКЛИКАНИЙ ОФІЦІЙНО ТАКСИСТ. От такий мені попався Вася на тарадайці.