Сьогодні рано хтось виїжджав за межі міста?
Стан доріг особисто в мене нічого крім красномовного
йопересете і
тратата, і т.д. не викликав. Правда ще час від часу я згадував Бога і просив аби він не допустив вдівства моєї жінки та сирітства сина.
ОЖЕЛЕДЬ на трасі була СТРАШЕННА. Окремі з моїх пасажирів реально в голос молились, аби ми просто доїхали до Франика, не кажучи вже про те, аби встигнути на роботу. Особисто я запізнився на роботу на 45 хв., хоч кожного дня приїжджаю за 10-15 хв. до початку робочого дня.
Комунальні служби провалились повністю. Хоча чому дивуватись, таке кожного року.
За всі 7 років, що я їжджу до Франика (з них 6 за рулем) лиш оди раз була приблизно така складна ситуація на дорозі. Це було на Покрови 2009 року. Тоді я в пробці у Вістові стояв пару годин, але це було по дорозі додому і спішити не було куди.
А сьогодні всі пруться на роботу, а асфальт як скло. Можна було рухатись лише на першій передачі і то по узбіччі, але деякі унікуми на літній гумі припаркувались на узбіччі і тим самим створювали аварійні ситуації та тормозили весь рух.
Калуські бусіки доїжджали лише до початку обл.центру і пасажири далі тьопали пішкарусом. Тротуари у Франківську також не виділялись особливою прохідністю. Доїхавши до роботи живим і неушкодженим, я перехрестився і зітхнув з полегшення, бо думав що я вже у безпеці, але мало не приземлився на свою гепу ставши на тротуарну бруківку...
Короче, то був повний ПіПєЦ.