томограф , скористатись яким відпадає охота коли отримуєш направлення з піврічною відстрочкою...
Але ж через півроку Ви маєте можливість ним скористатись, ну якщо не Ви то інші...Зараз - так, Івано-Франківськ - 500 грн, Львів 600 грн.
Але ж він у Вас вже є!
Україна, через свою бідність і безкоштовну медицину
( а це означає що бюджет не має таких коштів на відміну від приваних кдінік закуповувати багато мільйону коштовну аппаратуру) не має стііільки МРТ, щоб вони були у кожній клініці,а відоповідно спеціалістів, що вміють нею користуватись та інженерів які б розумілися на налаштуванні також...
Усі вчаться...
Виявляється (так мені пояснили, бо ми домовлялись для Шляхтич) що для магніто-резонансного томографа мусить бути спеціальне приміщення, яке потрібно підготувати, підлога там має бути до мікрона рівна...
Для прикладу колись на заводі Оболонь, встановлювали обладнання з подібними вимогами до підлоги і приміщення і тим займався німецький інженер, але був наш прораб...То була бійка..Бо інженер вимагав припинити встановлювати багато мільйоне обладнання в непідготовленому прмиміщенні, а наш прораб махнувши рукою. кричав "та ну нах"
Це теж наша дійсніть, тому може варто деколи почекати але зробити як слід?
У Львові до речі на Томграф, який вважається одним з найкращих, як і ваш (так мені говорили наші ж форумчани, які тим цікавились) черга на 4 місяці вперед, і тут нема нічого дивного...
Такої апаратури небагато в Україні, я вже не говорю про регіон