Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147254 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Вчора в 18:24:41

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #160 : 06 Серпня 2008, 11:51:20 »

Саме міська рада прийняла програму встановлення в місті нових сміттєвих урн, які всі мали щастя бачити - помаранчеві такі.
треба було металічні  ставити і дуже міцно кріпити. 
пластмасові урни не практично - вони вогню бояться, а як "бичок" туди попаде? крім того вони не антивандальні, а як уже писали, наша молодь не має де свою "енергію" застосувати, от і тренуються на смітниках.   :(
 пластмасові вигідні насамперед тим хто їх заказував, відкати мабуть хороші отримали. ;)
« Останнє редагування: 06 Серпня 2008, 11:57:33 від romashkin »
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:
    25 Травня 2011, 11:05:47

« Прочитано #161 : 06 Серпня 2008, 15:28:59 »

Саме міська рада прийняла програму встановлення в місті нових сміттєвих урн, які всі мали щастя бачити - помаранчеві такі.
маю наувазі мусорнички на пляжах там же мають бути постери та банери які закликатимуть людей до чистоти...і взагалі на дубах молодь не відихає наголошую ще раз-там відихають люди вже досить зрілі і заможні...кожен в калуші знає який контингент там відпочиває і це далеко не молодь...
Більшість помаранчевих урн у місті знищена. Вартість однієї - близько 80 гривень. Це депутати і "можновладці" їх спалили і розламали.
правильно бо потрібні всього лиш залізні...доречі на площі стоять металічні і досі їх ніхто не понищив...

Поки Ви збираєте інформацію - земля, де розміщений пляж "на дубах" - належить Калуському району. Тому не приплітайте сюди міську владу.
ага значить умиваєм рук так сказати...а хіба міська влада не має впливу на районну?чому не створені комісії які би піднімали такі питання у судах і не важно до якої юриздикції вони відносяться..??

Мого діда вже вивозили. Вивозили ті, хто фанатично вірив у святість Вождя Народів. Зробили ворогом народу і вивезли. А він був лише сільським вчителем. Висновок - розумних людей ніякій владі не потрібно (перевірено на собі, вибачте за нескромність   )
я немав наувазі нічого особистого..вибачте але довіри до влади будь якої у народу практично не залишилось..чому так..не факт, що ви туди ж...але картина в загальному сумна і сумна вона на сам перед для громадян..

Хто кричить?
як це а репортажі...а посилання в на цьому форумі???

Що ж, давайте згадаємо, кого зможемо, поіменно!
так а тепер по пунктах...
1.знаю де навіть так би мовити штаб цієї організації...нічого хорошо крім таблички там мабуть нічого не залишилось...крім того ніколи не чув про їню діяльність...чому???
2.Також не чув хоча ця організація сама близька мені по духу..чому не доноситься до молоді про існування такої???чому я не бачу результатів їхньої діяльності???
3.Так ось тут саме цікаве...не буду кзати, що про це не чув навіть більше скажу, що це мабуть чи не єдина організація яка дійсно хочаб щось намагалась зробити для молоді взагалі в нашому місті...але зі слів Лади Маланій проблем вистачає, якраз через байдужість міскої влади до таких організацій вцілому, не можливо повноцінно проводити та організовувати роботу таких організацій...думаю якраз такі організації потрібні місту та його молоді як най більше і зокрема для вирішення важливих питань по боротьбі з наркоманією...
4.Нічого там хорошого немає...свою активність організація проявляє лишень у період передвибрчих кампаній..це мабуть єдина політ незаангажована акція про яку чув я...
5.Скажіть чому про ці акції ніхто не чув????що це за акція яка не доносить до молоді самого головно...щоб акція будь яка мала успіх потрібно залучати незалжну молодь також...а так можна вважати, що діяльність такої структури зовсім безкорисна..
ІМХО

Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

« Прочитано #162 : 08 Серпня 2008, 12:26:08 »

маю наувазі мусорнички на пляжах там же мають бути постери та банери які закликатимуть людей до чистоти...
Тобто, смітять тому, що немає смітників і постерів??! А лише вони з'являться і настане чистота і порядок??! Ви помиляєтесь. Хочете пересвідчитись - їдьте в Хотінь. Там поставили смітники на пляжі. Але дехто і до них донести сміття лінується.

.і взагалі на дубах молодь не відихає наголошую ще раз-там відихають люди вже досить зрілі і заможні...кожен в калуші знає який контингент там відпочиває і це далеко не молодь...
Ви жартуєте? Давайте ми з Вами поїдемо туд в цю неділю разом - порахуємо депутатів, можновладців та інших бізнесменів.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #163 : 08 Серпня 2008, 12:47:33 »

ага значить умиваєм рук так сказати...а хіба міська влада не має впливу на районну?
Може Ви скажете, який вплив має навпаки, районна влада на міську? Має точно такий вплив, як Калуська влада на владу Макарівського району Київщини - знаєте по-чому там земля? Ви маєте вплив на свого сусіда, який вирішив пропити своє майно з квартири?

чому не створені комісії які би піднімали такі питання у судах і не важно до якої юриздикції вони відносяться..??
Хто їх має створити? Громада Вістови?

я немав наувазі нічого особистого..вибачте але довіри до влади будь якої у народу практично не залишилось..чому так..не факт, що ви туди ж...але картина в загальному сумна і сумна вона на сам перед для громадян..
От-от. Особисто Ви ні проти кого нічого не маєте. Але якщо всіх гамузом - то в Сибір. Ваші твердження щодо цього є, вибачте, небезпечними для становлення громадянського суспільства.

як це а репортажі...а посилання в на цьому форумі???
Де саме і хто кричить про п'яну молодь?
1.знаю де навіть так би мовити штаб цієї організації...нічого хорошо крім таблички там мабуть нічого не залишилось...крім того ніколи не чув про їню діяльність...чому???
2.Також не чув хоча ця організація сама близька мені по духу..чому не доноситься до молоді про існування такої???чому я не бачу результатів їхньої діяльності???
3.Так ось тут саме цікаве...не буду кзати, що про це не чув навіть більше скажу, що це мабуть чи не єдина організація яка дійсно хочаб щось намагалась зробити для молоді взагалі в нашому місті...але зі слів Лади Маланій проблем вистачає, якраз через байдужість міскої влади до таких організацій вцілому, не можливо повноцінно проводити та організовувати роботу таких організацій...думаю якраз такі організації потрібні місту та його молоді як най більше і зокрема для вирішення важливих питань по боротьбі з наркоманією...
4.Нічого там хорошого немає...свою активність організація проявляє лишень у період передвибрчих кампаній..це мабуть єдина політ незаангажована акція про яку чув я...
5.Скажіть чому про ці акції ніхто не чув????що це за акція яка не доносить до молоді самого головно...щоб акція будь яка мала успіх потрібно залучати незалжну молодь також...а так можна вважати, що діяльність такої структури зовсім безкорисна..
ІМХО
1. Ви зайдіть туди і поцікавтесь, чим вони займаються і які найближчі плани. Надто сміливо заявляти. що там нічого доброго не залишилось, жодного разу там не побувавши.
2. Значить, не рекламуються. Підійдіть до Володі Іваницького в офіс на Пушкіна - Ваша допомога і участь їх втішить.
3. Байдужість міської влади? А що, Лада підходила до Насалика по гроші і він їй відмовив?  :) Інші організації працюють зі спонсорами, а не чекають бюджетних коштів. Мені здається, Лада просто трохи стомилася. Це важка робота і невдячна.
4. Те, що Ви не чули - ще не показник. Ця організація, крім того, тричі в рік ходить прибирати на Говерлі. І вибори тут ні до чого.
5. Це міська структура. Працює в межах того, скільки фінансування виділено. І знову, Ви не чули - не означає "ніхто не чув"!
Записаний

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #164 : 08 Серпня 2008, 13:36:13 »

Відносно урн до сміття. Був вчора у Івано Франківську. Бачив там дуже не погані урни. На них були дані виробника:
Виготовляють їх у Харкові.
http://www.perfo.ru/catalog/product/urn_street.html
прайс
http://www.perfo.ru/catalog/product/urn_price.html

Тобто, смітять тому, що немає смітників і постерів??! А лише вони з'являться і настане чистота і порядок??!
ніхто так і не казав, але скажіть, сміттєва урна віддавна вважається диковинкою в місті, чи це не є одною з причин, що люди не навчені викидати сміття у відповідне місце.
Ви, наприклад, навчите своїх дітей не смітити в любому випадку, але є багато батьків, що не мають часу або бажання чи розуміння для такого навчання. Та і на чому вчити, як немає смітників?

зі. Ігор_О, у своєму повідомленні ви використовуєте чужі слова у вигляді моєї цитати. Буль-ласка, уважніше.  ;)
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #165 : 08 Серпня 2008, 13:53:08 »

Вибачте, звичайно. Але я нібито цитував Дж_Влада  :)
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #166 : 08 Серпня 2008, 13:59:50 »

Про урни - правильно. Міська рада виділила кошти - а закуповували їх інші люди (не хочу точніше казати). Це, що стосується міських вулиць.
А на пляжі "на дубах" міська влада реально мало що може зробити. Бо Лімниця проходить межею міста лише в Хотіні. Там урни і баки встановили. А "дуби" - це територія району! Проте, проблема навіть не в баках і урнах. Їх можна й закупити. Проблема - ХТО буде вивозити! Адже район не має підприємства з вивозу сміття та й не буде на це гроші тратити. Бо на цьому пляжі 95% відпочиваючих - з міста. А місто не може бути замовником вивозу сміття з території району - одразу отримаєм штраф за нецільове використання коштів. От так  :(
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:
    24 Липня 2019, 23:26:29

« Прочитано #167 : 08 Серпня 2008, 20:02:28 »

Цитувати (вибране)
А місто не може бути замовником вивозу сміття з території району - одразу отримаєм штраф за нецільове використання коштів. От так
Вважаю не варто боятися штрафу , бо за добру справу у розумних межах можна й ризикнути і відстояти її. А чи не буде штрафу за непрактичні смітники на які пішли гарні воші та які , буцім-то , стоять по всенькому місту? За ями в яких ламаються наші автомобілі? За покалічені долі вашими ( у вас же кругова порука) мудрими  і не дуже рішеннями?
 А що до молодіжних організацій , нема чим хвалитися - стидатися треба. Скільки молоді відвідує ті аж 5  організацій , які на власному єнтузіазмі тягнуть їх лідери ? А скільки її в Калуші? Чи нема часом інших інтересів у молоді, ніж як збирати за бидлом сміття? Чи тих решту нам не потрібно? А може ви влада та ви Ігор_О  сприяєте створенню тих організацій, клубів, шкіл  піднімаючи руку чи мандат за підвищення цін на оренду комунальної власності, за продаж землі з аукціону де моглиб бути спортивні майданчики, парки?
Записаний

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #168 : 09 Серпня 2008, 04:12:09 »

Але дехто і до них донести сміття лінується.
значить так поставили.... :(
порахуємо депутатів, можновладців та інших бізнесменів.
легко заодно і всі іномарки там припарковані 8) я тільки за....

Хто їх має створити? Громада Вістови?
ні мабуть я ..отака наша влада для кожного наведеного прикладу тисячу відїздів...та як хто, саме ви ,як що є перспективним та зацікавленим у соцпорядку депутатом то тільки ви  і вам подібні чи таких нема????або допоможіть громаді віствої у вирішенні таких питанб...

Відповідь від: 09 Серпня 2008, 04:09:05
на решту прокоментованих тез вам відповіли петро та ромашкін...
Записаний

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #169 : 09 Серпня 2008, 04:23:44 »

Ви не чули - не означає "ніхто не чув"!
ви знаєту у культ масовій роботі я з самого дитинства...і так ведеться до сьогодні все що відбувається серед молоді і всі самі нові тенденції у тій чи іншій субкультурі мені знайомі...так само через своє хоббі а саме захоплення музикою бачу та спілкуюсь з різного типу молоддю...і хочете новину...серед моїх багато сотневих а може і тисячних знайомих ніхто не чув про ваші організації...знаєте можна багато кричати але щоб не бути голослівним вийдіть у центер міста вечером та перерахyйте молодих людей...потім порахyйте скільки пяних або на підбитку або випивають саме в той момент коли ви там будете а потім я ще вам надам статистику скільки там було присутьньо наркоманів...думаю ось це буде вам довподоби...зразу зарухаєтесь та у міські
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #170 : 09 Серпня 2008, 10:34:15 »

Вважаю не варто боятися штрафу , бо за добру справу у розумних межах можна й ризикнути і відстояти її.
Колись, ще при Сушку, поремонтували кусок дороги в районі Мостища. Вже при Насалику виявилось, що це територія району - Держказначейство стягнуло штраф до Держбюджету у розмірі суми, витраченої на ремонт дороги. КП "Екосервіс" може надати послуги районній владі з вивозу сміття. Платні послуги. Але вона їх не потребує. Якщо потребує місто і заплатить зі свого Бюджету - читайте вище. А на директора КП відкриють кримінальну справу - так вже було не раз.

За покалічені долі вашими ( у вас же кругова порука) мудрими  і не дуже рішеннями?
Вибачте, якщо чимось покалічив Вашу долю. Готовий відшкодувати - але спочатку вкажіть вид каліцтва.

А що до молодіжних організацій , нема чим хвалитися - стидатися треба. Скільки молоді відвідує ті аж 5  організацій , які на власному єнтузіазмі тягнуть їх лідери ? А скільки її в Калуші? Чи нема часом інших інтересів у молоді, ніж як збирати за бидлом сміття? Чи тих решту нам не потрібно? А може ви влада та ви Ігор_О  сприяєте створенню тих організацій, клубів, шкіл  піднімаючи руку чи мандат за підвищення цін на оренду комунальної власності, за продаж землі з аукціону де моглиб бути спортивні майданчики, парки?
Скільки є - стільки є. Замість встидатися - створіть, Петре, ще одну. Покажіть усім, як треба працювати з молоддю. Приміщення отримаєте на пільгових умовах - обіцяю! Лиш зробіть хоч щось.

значить так поставили....
А Ви там були? Бачили?
легко заодно і всі іномарки там припарковані  я тільки за....
То чекаю Вас завтра, в неділю, 10.08.2008р. о 12.00 на з'їзді з дороги біля моста у Вістовій.
ні мабуть я ..отака наша влада для кожного наведеного прикладу тисячу відїздів...та як хто, саме ви ,як що є перспективним та зацікавленим у соцпорядку депутатом то тільки ви  і вам подібні чи таких нема????або допоможіть громаді віствої у вирішенні таких питанб...
Я не депутат. Заодно завтра і обговоримо питання створення "комісії". Треба би ще Суддю запросити - він би Вам краще пояснив.
ви знаєту у культ масовій роботі я з самого дитинства...і так ведеться до сьогодні все що відбувається серед молоді і всі самі нові тенденції у тій чи іншій субкультурі мені знайомі...так само через своє хоббі а саме захоплення музикою бачу та спілкуюсь з різного типу молоддю...і хочете новину...серед моїх багато сотневих а може і тисячних знайомих ніхто не чув про ваші організації...знаєте можна багато кричати але щоб не бути голослівним вийдіть у центер міста вечером та перера  те молодих людей...потім пора  те скільки пяних або на підбитку або випивають саме в той момент коли ви там будете а потім я ще вам надам статистику скільки там було присутьньо наркоманів...думаю ось це буде вам довподоби...зразу зарухаєтесь та у міські
Я буваю на площі. Вночі також. Те, що Ви описуєте - правда. Але погодьтесь, хіба в цьому винні перераховані мною громадські організації? Хіба винні їх керівники? Ці люди роблять ХОЧ ЩОСЬ! До речі, серед моїх десятків знайомих - ніхто про Вас і Вашу діяльність не чув. На жаль.
Записаний

dj vlad

• Постійний користувач
  • Карма +32/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #171 : 09 Серпня 2008, 12:17:17 »

До речі, серед моїх десятків знайомих - ніхто про Вас і Вашу діяльність не чув. На жаль.
Запитайте краще не у своїх знайомих а умолодих людей в центрі міста хто такий дж_влад....почуєте не мало...
То чекаю Вас завтра, в неділю, 10.08.2008р. о 12.00 на з'їзді з дороги біля моста у Вістовій.
як що буде погода...і пропоную не 12 а так 17-18 год. бо концетрація людей буде самою більшою
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #172 : 09 Серпня 2008, 13:10:26 »

Запитайте краще не у своїх знайомих а умолодих людей в центрі міста хто такий дж_влад....почуєте не мало...
Аналогічно, спитайте у "пластунів" чи "сумівців" хто такий Володя Климентій і чим він займається - почуєте немало. Все залежить від кола спілкування. Тому пропоную надалі не показувати один на одного пальцем і шукати винних. Кожен робить те, що вміє і любить. І всі, хто хоч щось робить - праві.

як що буде погода...і пропоную не 12 а так 17-18 год. бо концетрація людей буде самою більшою
Ок. Тоді завтра в 15.00 зустрінемось тут і вирішимо. Я буду на машині і зможу Вас забрати.
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #173 : 09 Серпня 2008, 22:04:57 »

Цитувати (вибране)
Держказначейство стягнуло штраф до Держбюджету у розмірі суми, витраченої на ремонт дороги. КП "Екосервіс" може надати послуги районній владі з вивозу сміття. Платні послуги. Але вона їх не потребує
До такої влади треба ставати в опозицію, а ви її захищаєте, поклоняєтесь, боїтесь та представляєте. Це - РАДЯНСЬКА влада яка робить з нас РАДЯНСЬКИЙ народ, який повинен боятися робити добро Україні. Подивіться уважніше там сидять ЧЛЕНИ кпрс, а ви з ними. А ще кажете , що вони вивозили ваших батьків. Невже перепрофілювали? Невже російський капітал використовує ваш інтелект, совість , гени?
  Моя думка, що якби Українці нині відмежували себе від комунізму - завтра отримали б білет у майбутньому Європи , Світу та навіть і Росії.
Цитувати (вибране)
Вибачте, якщо чимось покалічив Вашу долю. Готовий відшкодувати - але спочатку вкажіть вид каліцтва.
Цитувати (вибране)
Скільки є - стільки є. Замість встидатися - створіть, Петре, ще одну. Покажіть усім, як треба працювати з молоддю. Приміщення отримаєте на пільгових умовах - обіцяю! Лиш зробіть хоч щось
Все таж радянська влада , гвинтиком якої ви є скалічила разом із моєю долею і долі міліонів українців уже в новітні часи. Якщо ви хочете відшкодувати то ви або спите, або й насправді не розумієте яка глибина кучмівського та новітнього комунізму, що з кожним днем , як рак виїдає тіло України. Людина мусить бути богом, щоб змінити долю нашої батьківщини , тому вам певно не під силу. Але це обов'язково колись зробить народ.
"Народ мій є ,народ мій завжди буде
Ніхто не перекреслить мій народ.
Пощезнуть всі перевертні й приблуди
І орди завойовників й заброд"
Були часи коли мені приходилось створювати і сприяти , і допомагати створенню дитячих та молодіжних колективів та й дорослих, цим мене шановні не залякаєте . Може Бог дасть я й повернусь до цього. Але саме ваша радянська , кучмівська ( чи нині ющенківська не має значення) влада забрала в мене цю можливість. Довелось подумати про хліб щоденний.
 Приміщення пропонуєте? Дякую. Ну скажімо ПК "Юність". Чим погано поруч з циганським чи таджицьким, чи монгольским базаром побазарити про, скажімо, поєзію Т.Г. Шевченка.
  Ні не буде, не піду поперед батька... Знаю , ще декілька громадських організацій які прагнуть цих пільгових умов та не мають , або мають у відписках , на папері, у біганині по ваших коридорах влади за субсидіями , дотаціями та ін.
 Не буду створювати, бо працювати треба єфективно, а вам так не добре буде - це знаю з досвіду.
 Тай на нинішній день Україні потрібна справді опозиційна (хоч одна) партія і якщо б така була я б у неї вступив, а тоді...
Цитувати (вибране)
Але погодьтесь, хіба в цьому винні перераховані мною громадські організації? Хіба винні їх керівники? Ці люди роблять ХОЧ ЩОСЬ! До речі, серед моїх десятків знайомих - ніхто про Вас і Вашу діяльність не чув. На жаль.
Ніхто й не каже , що вони в чомусь винні. Їм справді слава - це вам ганьба. Адже під тим пресом , щови створили вони працюють.
Записаний

doktor-maks

• Ветеран
  • Карма +426/-3
  • Останні відвідини:
    15 Квітня 2017, 11:04:31

« Прочитано #174 : 10 Серпня 2008, 00:09:18 »

Трагікомізм ситуації полягає в тому, що сучасні донкіхоти воюють з "привидом комунізму", як безсмертний персонаж Сервантеса, лицар печального образу, боровся з вітряками
Записаний
When doctors differ who is to decide?

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #175 : 10 Серпня 2008, 13:05:42 »

Виїзд "на дуби" доведеться відкласти до кращих погодніх умов. Але пропозиція залишається в силі.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #176 : 10 Серпня 2008, 13:13:17 »

До такої влади треба ставати в опозицію, а ви її захищаєте, поклоняєтесь, боїтесь та представляєте.
З чого Ви це взяли?

Подивіться уважніше там сидять ЧЛЕНИ кпрс, а ви з ними.
З чого Ви це взяли???

Якщо ви хочете відшкодувати то ви або спите, або й насправді не розумієте яка глибина кучмівського та новітнього комунізму, що з кожним днем , як рак виїдає тіло України.
То поясніть!

Знаю , ще декілька громадських організацій які прагнуть цих пільгових умов та не мають , або мають у відписках , на папері, у біганині по ваших коридорах влади за субсидіями , дотаціями та ін.
Уточніть, які саме організації? Яка потрібна допомога? Обіцяю допомогти.

Їм справді слава - це вам ганьба. Адже під тим пресом , щови створили вони працюють.
Вони справді працюють. А не базікають про те, як їм заважають і як їх пресують. Для цього є інші.
Записаний

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #177 : 12 Серпня 2008, 21:51:44 »

Пане  Ігор_О вам треба жити в Україні проблемами її громадян , тоді нічого не треба було б пояснювати, але для вас очевидно є неможливим бачити далі як за стінами міської ради чи сходками  партії - там більше задоволених ( на мою думку). В цьому випадку я багато кому хотів би відкрити очі та даремно - ви придурюєтесь ніби не бачите найзрозумілішого.
Цитувати (вибране)
Вони справді працюють. А не базікають про те, як їм заважають і як їх пресують. Для цього є інші.
 Благо хоч тут ясність.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #178 : 20 Серпня 2008, 08:43:49 »

Пане  Ігор_О вам треба жити в Україні проблемами її громадян , тоді нічого не треба було б пояснювати, але для вас очевидно є неможливим бачити далі як за стінами міської ради чи сходками  партії - там більше задоволених ( на мою думку). В цьому випадку я багато кому хотів би відкрити очі та даремно - ви придурюєтесь ніби не бачите найзрозумілішого.
Я й живу серед людей. І не ховаюсь від них - навіть тут, на форумі. Все-таки, вимагаю від Вас пояснень що Ваших коментарів вище. Вважаю, що так не є гідно - звинувачувати конкретну людину і не пояснювати в чому.

Благо хоч тут ясність.
Так, тут все ясно. Вони працюють, а Ви - лише базікаєте.
Записаний

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #179 : 09 Вересня 2008, 15:15:37 »

Стосовно себе - я й справді маю відношення до влади. Тому мені хочеться надалі діділитися з Вами інформацією так би мовити з офіційних джерел. Думаю, що це буде цікаво і доречно
ми теж думали, що то буде цікаво і доречно.....
але щось інформації від вас малувато.  ;)
Записаний