Про обов'язок на своїй роботі - це байки для бабусі. Обов'язок кожної людини , а якщо, тим паче, християнина - творити добро. Тож творити добро для громади в перемішку з обдиранням громадян цієї ж громади, що це ???
Ну , якщо у Deputatів все нормально , бо завищено ( ще б хотілося дізнатися про діагноз реальної самооцінки) спробую спростувати. Пересічний мешканець м. Калуш такий собі Петро має велику сім'ю, не зовсім важні побутові та житлові умови і хоче збудувати свій дім, взявши, наприклад, кредит в банку бо доходів його не вистачає для накопичення. От і приходить він до Вас , шановні "слуги" народу, а ви йому пропонуєте аукціон на якому переможцем буде якись там пан, припустім, Хамич чи Берна чи ще хтось хто має 40 ,і 50, і 100 тисяч, але аж ніяк не Петро бо він їх не має. Отже рішення ваше про продаж землі тільки з аукціону між рядками треба читати так:
- хай здохне Петро , його діти, хай пропаде память про нього і про йому подібних 90% поки, що земляків, тому що вони не мали 40 тисяч і більше, хоч були лікарями ( не депутатами), вчителями , підприємцями, талановитими людьми, а хочуть жити хай Їдуть геть. Хай живуть Носалики , Хамичі , Берни чи хтось ще хто має 100 тисяч і більше - їм можна все. Їм можна будувати заводи , ремонтувати школи, розташовувати ринки прямо на дорогах і звичайно їм потрібні депутати, як інструмент , щоб прийнмати важливі , доленосні рішення.
Ви за ці рішення писали , пане Deputat?
Чи не згадали ви часом , ще про Іванів та Петрів?
"та й лупите по закону
дочці на кожушок,
байстрюкові на придане,
жінці на патинки,
собі ж на те ,
що не знають
ні діти , ні жінка"
І зрозуміло , що не хочете ви , щоб збоку давали вам оцінку та не бійтеся , я не буду вдаватися до особистостей , як бачите, немає жодного реального прізвища. Цей варіант можливий тільки в одному випадку коли Петро буде там , а депутат тут.А для того , щоб Петро був там треба змінити все і всіх на 99%, бо у Петра не тільки руки не крали , а і інші органи і марати себе з органами що крали він не буде. Так що панове ситуація безнадійна і Петро не мовчати буде тільки на форумі.
Їден жид колись казав , правда, що з іскри полум'я горить.