Держказначейство стягнуло штраф до Держбюджету у розмірі суми, витраченої на ремонт дороги. КП "Екосервіс" може надати послуги районній владі з вивозу сміття. Платні послуги. Але вона їх не потребує
До такої влади треба ставати в опозицію, а ви її захищаєте, поклоняєтесь, боїтесь та представляєте. Це - РАДЯНСЬКА влада яка робить з нас РАДЯНСЬКИЙ народ, який повинен боятися робити добро Україні. Подивіться уважніше там сидять ЧЛЕНИ кпрс, а ви з ними. А ще кажете , що вони вивозили ваших батьків. Невже перепрофілювали? Невже російський капітал використовує ваш інтелект, совість , гени?
Моя думка, що якби Українці нині відмежували себе від комунізму - завтра отримали б білет у майбутньому Європи , Світу та навіть і Росії.
Вибачте, якщо чимось покалічив Вашу долю. Готовий відшкодувати - але спочатку вкажіть вид каліцтва.
Скільки є - стільки є. Замість встидатися - створіть, Петре, ще одну. Покажіть усім, як треба працювати з молоддю. Приміщення отримаєте на пільгових умовах - обіцяю! Лиш зробіть хоч щось
Все таж радянська влада , гвинтиком якої ви є скалічила разом із моєю долею і долі міліонів українців уже в новітні часи. Якщо ви хочете відшкодувати то ви або спите, або й насправді не розумієте яка глибина кучмівського та новітнього комунізму, що з кожним днем , як рак виїдає тіло України. Людина мусить бути богом, щоб змінити долю нашої батьківщини , тому вам певно не під силу. Але це обов'язково колись зробить народ.
"Народ мій є ,народ мій завжди буде
Ніхто не перекреслить мій народ.
Пощезнуть всі перевертні й приблуди
І орди завойовників й заброд"
Були часи коли мені приходилось створювати і сприяти , і допомагати створенню дитячих та молодіжних колективів та й дорослих, цим мене шановні не залякаєте . Може Бог дасть я й повернусь до цього. Але саме ваша радянська , кучмівська ( чи нині ющенківська не має значення) влада забрала в мене цю можливість. Довелось подумати про хліб щоденний.
Приміщення пропонуєте? Дякую. Ну скажімо ПК "Юність". Чим погано поруч з циганським чи таджицьким, чи монгольским базаром побазарити про, скажімо, поєзію Т.Г. Шевченка.
Ні не буде, не піду поперед батька... Знаю , ще декілька громадських організацій які прагнуть цих пільгових умов та не мають , або мають у відписках , на папері, у біганині по ваших коридорах влади за субсидіями , дотаціями та ін.
Не буду створювати, бо працювати треба єфективно, а вам так не добре буде - це знаю з досвіду.
Тай на нинішній день Україні потрібна справді опозиційна (хоч одна) партія і якщо б така була я б у неї вступив, а тоді...
Але погодьтесь, хіба в цьому винні перераховані мною громадські організації? Хіба винні їх керівники? Ці люди роблять ХОЧ ЩОСЬ! До речі, серед моїх десятків знайомих - ніхто про Вас і Вашу діяльність не чув. На жаль.
Ніхто й не каже , що вони в чомусь винні. Їм справді слава - це вам ганьба. Адже під тим пресом , щови створили вони працюють.