чи
Обдиранням громадян? Прошу з цього місця детальніше і конкретніше, в чому полягає обдирання громадян і особисто вас депутатами (і мною в тому числі).
Може вибачтете пане deputat? , якщо ви не депутат, але якщо ви депутат то можете не вибачати . Саме ви із своєю депутатською канторою обрабували нас калушан, відібравши у нас землю , будівлі , дороги, СВОБОДУ вибирати ( адже саме ви прийшли до влади за партійними списками, і хто вам сказав, що саме ваше ім'я має бути там). Я розумію , що є комуністична партія радянського союзу ( все з маленької) , але ці часи минаються. Де особистість , яка може представити громаду, де патріоти, де господарники. Це може ті нові, добре забуті старі?
пetро deруtat праацує у системі.a систему по якій живе україна придумав не він і не я і ти.i за свою роботу,хліб, дім, маєш дбати сам.ніде і ніяка держава у світі не дбає за конкретнного івана,hansa,pablo,mika.держава збирає податки і ділить їх.а якщо грошей мало то сам знаєш які розклади у сімї фірмі державі.
Подивись депутат , що молодь про державу думає, бач яке добро ти вчинив створивши свою державу, свої правила. Це просто клас - ХУНТА
Земля є майном всієї громади і громада розпоряджається своїм майном через орган самоврядування – раду. Це визначено законами України. Земля є цінністю, вона має свою вартість. Земля помножена на її вартість – це також багатство всієї громади. Це багатство всіх нас - Іванів, Петрів і Богданів. Як розпорядитись цим багатством максимально правильно? Як зробити так, що ніхто в громаді не відчував себе ображеним? Я ще раз підкреслюю – ніхто не має бути ущемленим! Є кілька способів. Перший – надавати землю без аукціону, безкоштовно. Так вже було при минулих каденціях. Роздавали, не з аукціону. Ви отримали? І я не отримав. Чому? Бо отримати міг не будь хто. Міг і будь хто, але за хабар. Так було нормально? Як на мене – ні. Скажете, що влада була погана. А при хорошому меру і депутатах буде все гарно і чесно. Та не буде.
Про які закони річ? Ви і помогаєте розкрадати тому , що немає законів. Т. Г. Шевченко уже висловився про Ваші закони. І тому напевне побутує думка , щоб ніхто не був ущемлений, хай будуть ущемлені всі. Одному продамо 140 гектарів, а інший на аукціон - бидло. Ще треба не забути покричати за ці 140 - хай думають , що ми проти.
А хто давав хабар за минулих "каденцій" ? ? ? Кажуть давали. Не кажуть правда золотом , сріблом чи натурою і скільки раз давали не кажуть. І не скажуть бо вони тепер достойні громадяни міста, а не ... давали. Може є й нові ?
А чому при новому меру добре не буде - він хабарів не бере? Може немає у нас українців добрих мерів? Може позичимо у німців, чи в татарів? А може пошукати серед калушан? 100 % знайдемо серед корінних калушан, не хвилюйтесь.
До речі, саме депутати відстояли право надавати 10% ділянок без аукціону – репресованим, сім’ям вояків УПА, чорнобильцям, афганцям, багатодітним. Такий список категорій ми затвердили. Голова був проти цього. Ми вважаємо, що є люди які все таки заслуговують перед громадою на то, щоб громада зробила для них виняток і надала СВОЄ МАЙНО безкоштовно. Якщо у вас є щось додати до цього переліку громадян то прошу дуже, розглянемо.
Ще один факт за те , що у нас є кращі потенційні мери. Бо добре подумати, то не всіх екстремалів перерахували. Репресовані , вояки УПА, чорнобильці, багатодітні не в змозі будувати своє житло. Їхніми заслугами користуються все ті ж аферисти, як і в минулих каденціях. У нашому рідному місті велика і міцна популяція алкоголіків, брехунів, старих комуняк - їм переспективи. Робітники ж , службовці, підприємці, лікарі , вчителі, працівники культури - на аукціон.
Жарти тут як чорний гумор.
На коліна треба ставати депутатам перед калушанами , щоб брали вони і окультурювали землю Українську, щоб хащі серед міста не росли , Щоб не їхали українці Австралію, Канаду та Італію прикрашати. На аукціон треба виставити депутатську байдужість до рідної землі. Ваші слова пане Deputat засвідчують ще раз зловмиснісність позиції депутатів , мера та уряду , який не є українським у своєму роді . За гроші з аукціону можна продати і неньку, щоб тільки була не афганець.
І на сьогоднішній день стоїть питання не про голос на форумі. А про голос у найбільш авторитетних в світі правозахисних організаціях.
Те що діється - це фашизм, геноцид і як мінімум порушення прав людини. Ці питання вже були підняті в Українській Гельсінській спілці і ці теми потрібно розвивати.
Резиденція, льодова арена- це те про що ми маємо думати і вони будуть, а сміттєпереробний завод то дуже складно. Може й грошей нема?