Попробую троха позаступатися за Насалика. Так, для рівноваги.
Ну по-перше. Смітники (збільшення кількості, частіше і регулярніше вивозять, продумано сортування по видах сміття, правда останнє "цигани" не підтримали)
По-друге. Полатали дахи і повкладали вікна по підїздах. Доцільність другого сумнівна, але то і так за людські гроші. Ще би то "цигани" усвідомили і перестали тоті вікна ломити і палити.
По-третє. Міняють труби, хоть повільніше як би всім хотілося, але бачу що міняють (вул. Хмельницького і Ковжуна).
Ну і ще школи і парк. Принаймні парк хоч рушили, а при Сушку боялися навіть почати.
Нові смітники, оранжеві урни на вулицях, дахи і підвали – то зачот! Тут ми повністю підтримали мера а він нас.
Я до того, що це і в нашій програмі перед виборами було. Тому нечесно казати, що „депутати вставляють палки в колеса меру”. А зараз таку думку сформували в місті. Ми виділяєм кошти на всі хороші справи. Щодо вікон у під’їздах і парку є деякі сумніви. Багато хто з депутатів не погоджується з тим, за яким принципом вибирають будинки де міняти. А дехто каже, що проблема освітлення окраїн є нагальнішою за вікна. Про парк давай не спорити. Ми проти того щоб дехто на шару брав землю в парку, будував там ресторан замість човникової станції а місто за свої кошти чистило озеро щоб йому не смерділо. Ви ж розумієте, що то не Кузик збудував? Догадуєтесь хто? Там плани були наполеонівські. Але якщо хочеш заробляти в парку гроші то вклади туди також щось! А то місто зробить з парку лялю за кошти мешканців, а хтось буде бабло косити. От тут ми не згідні.
Труби на хмельницького і ковжуна міняли за державні кошти. Держава сказала дати пропозиції і виділила гроші з програми модернізації ЖКГ. Це у всіх містах. Тому Насалику в зачот це не ставлю.
Ну і аргумент, що Європейська дорога - то плюс, теж досить сумнівний. Так як її зробили, то зараз і у найближчому майбутньому дорожче ремонтувати буде. (за проектом під асфальт мав іти бетон, але...).
Я перед виборами тоже найбільше обурювався Сушком саме через Європейську дорогу. І зараз вважаю що Сушко був найгіршим з мерів які були. Але вже при Насалику двічі робили експертизу тої дороги. Виявляється все в нормах, аж дивно. А пливе вона через воду яка попадає з наших мереж на Височанці і підмиває її. Того і взялися бігом Ковжуна робити, а потім запланована Височанка. І що ще хочу сказати, Сушко витратив на будівництво Європейської 2,5 мільйони і будував її з НУЛЯ, а Насалик витратив уже 1,2 мільйони на РЕМОНТ вулиці Хіміків. І що, нормально зробили? А щодо потрібності Європейської Сушко був правий, каюсь. От зараз Ковжуна закрили і що сталося з вулицею Бандери? Я щодня їду в Підгірки, то дурдом. Але Європейська без того куска Помаранчевої ще нічого не дає. Тому нам треба було не Хіміків робити а сполучати Незалежності з Європейською. В цьому питанні Сушко робив як кращий господарник ніж Насалик і ми
Я не фанат Насалика, скоріше навіть навпаки але казати, що Сушко був кращий?!
Та я краще проти вітру ви**ся.
І я не фанат Сушка. Але казати що Насалик зробив більше ніж всі до того? Одне він точно зробив більше – продав землі і майна більше, ніж попередні п’ять років. Підтверджено цифрами. А чи добре розпорядився? Може ви не знаєте, але у 2007 році він бухнув 10 мільйонів від продажу землі у Водотеплосервіс щоб не збанкрутував на погашення боргів. А борги все-одно зросли до 20 мільйонів!
центр та дорога не розгрузила - це факт , хоча впринципі вона корисна, але ти вважаєш що її зробили нормально. вибач в мене питання ти їздиш за кермом???
Дорога потрібна і зроблена виявляється правильно, я сам не вірив. Проблема у підземних водах з дірявих труб.
гімназія???? -гімназію робили ще коли я там вчився а це було дуже давно!!!!!
Але погодься що не кожен рік школи відкриваються. Це подія для міста. І добудувати школу, не дати розікрасти набагато тяжче ніж помалювати фасад у діючій. Крім того Сушко якось зміг домовитись з Лукором щоб помогли добудувати. Це також досягнення. Хоча я дійсно не прихильник Сушка і він це знає
набагато матьоріших депутутів ніж депутати калуської ради. і думаю йому цікавіше робити гроші ніж сваритись з депутатами.
Що вміє то вміє
За деякими оцінками за два роки будучи мером він примножив свій капітал на 2 мільйони баксів. Ми знаєм на чому, але ж доказати важко. Та й не гарно заглядати в чужу кишеню. Тут він теж Сушка обскакав
куда вже гірше??? є причини називай!!!
Причина в тендерах і відсутності грошей у бюджеті. Буде зроблено хіба що ямковий ремонт. Самі знаєте як то.
Мабуть їм цем подобається!!!
Не вгадав!