Ну, давай-давай, жени ще на українців.
Цим ти себе або виокремлюєш (як не українця) або просто на себе ж і наговорюєш, як Люся писала.
І що в тім доброго?
а ви на кого женете?
ви женете на всіх і на євреїв і на москалів і на тих же українців якщо вони проти тимошенко
тре шукати проблеми в собі.
Цей інцидент не мав би нічого до політики лише в одному випадку - якби він не трапився!
цікаво а якби він бу від БЮТ. зрештою то немає ніякого значення. на лице безкультуря депутата, та на його місці запросто може бути міліціонер , лікар бізнесмен. тому це не політична справа.
А хіба у нас тут питання "Хто винен?"
У нас питання "Що робити?"
і що придумали? мені от цікаво якщо є відео то чому воно ще не в мережі?!
оце вихід оце вирішення питання.
Водночас правоохоронці не інформують чи серед затриманих є син народного депутата від Партії регіонів, якого очевидці підозрювали у стрілянині.
є.
повністю згідний,"народні обранці мають бути прикладом і як люди публічні повинні б вести себе взірцево" а маємо що?
а маємо неадекваті як в голубих так і в рожевих .
а маємо що?ще маю питання до bornslippy,скажіть будь ласка Ви єврей?
1. написання "ви" з великої букви в середині речення вважаю признаком поганого тону.
2. ні. хоча багато в чому вони мені імпонують. я вже писав в мене російське , польське німецьке і українське коріння. а ви маєте щось проти євреїв?!
Ваше відношення до українців
для вас є дивним те що я шукаю причину в собі? а не шукаю хто мені що винен?!
до християн і т.і.
вибачте але релігія мені не прийнятна як така. і взагалі це моя особиста справа.
дуже мені нагадує відношення власне єврейське
та ваші повідомлення мені теж нагадують комуно нацистські проповіді. "кто нє с намі тот протів нас".
і це далеко не в одному пості,це практично системно.
стабільність признак майстерності
Якщо це так ,тоді мені буде зрозумілим таке відношення,якщо ні ,тоді я не зовсім розумію таку українофобію,звичайно не все у нас добре,швидше все погано.Але українець мав би виправляти свої помилки і спонукати інших і бачити не все погане ,але і щось добре,
а я що роблю. кажу ж вам наведіть порядок в себе під носом а не кивайте на інших. хто всрався? невістка. ви перечитайте ваші пости. за ними в Україні все хренове церез ,зауважте, тих же українців але рагульонів. а от єдина і біла і пушиста визволителька народу всім зробить добре. я за справедливість а не однобоке ставлення до проблем ви дієте подвійними стандартами. а потім мене ще й звинувачуєте в українофобії . якщо ви за націю двуликих брехунів , то я точно не з вами.
а по Ваших постах всі українці це чуть не якісь недолугі дебіли,це до речі багато хто помітив не один я.
вкажіть хоч один мій пост де я писав українці недолугі чи дебіли. я бачу проблему і чесно говорю про неї а не завертаю в папірці. а ви за для вашої незрозумілої мети будете діяти подвійними стандартами лиш би проти рагульонів.
Тому якщо можна скажіть чесно Ви є українцем?Ви вважаєте себе українцем?чи ця нація є для Вас чужою і Вам приносить задоволення постійно висміювати людей які живуть поряд з Вами?
повторюю якщо ви про націю яка самостверджується не чесно і не сміливо то я не звами точно. зрештою просто смівшно думати про те як я когось висміюю, читаючи ваші пости практично кожен другий ваш пост висміює українців поганих чи хороших не важливо головне тих хто проти вашого фюрера. скажіть а чому ви досі не під печерським судом. чому не відстоюєте свої права під верховною зрадою. чи ви тільки патріот на форумі. покричати щось тіпа "дєржи вора"?