А чому партії (будь-яка
) повинні мати відношення до затримання в підозрі у вчинені злочину? Яка тут взаглі мала бути їх заслуга?
Цим мають займатися правоохоронні органи, власне, і тому я підкреслила, що вони свою роботу зробили.
Усі кому потрібно було пропіаритись попіарились, і це в першу чергу сама партія регіонів.
МІй трепет перед УП жодного відношення до УРа в бій не має
я відповідала на коментар про "мерської парітїю" хіба не так?" (наскільки я зрозуміла, хоч можна було подумати про будь яку.. але наразі це УП
) і йшлося про стрілянину в людей - про злочин і як писав Улгур не залежно від того хто стріляв і в кого це залишається злочином.
Далі перевели полеміку в ту площину, що оскільки, мовляв, стріляв син політика і замішаний політик то усі мали б зробити політичні заяви, і оскільки я писала про УП бо відповідала на коментар про "мерську партію", то відповідно говорилось в першу чергу про партію, що складає більшість в МР а відповідно представляє владу.
І я зовсім не мала на увазі що заслуга УП в тому що були затримані підозрюванні, не виключено що й винні у скоєні цього злочину чи хуліганство, в залежності від того як це кваліфікувати.
Тому я заперечила, що ці події можна коментувати і в політичні площині, але як на мене дуже вже багато честі, а можна і не коментувати бо справу зроблено.
І вважаю що потрібні були коментарі і крики "Ганьба" і УП і усім партіям ( якщо на те твоя ласка) якби правоохоронні органи міста не забезпечували б безпеку її мешканців.
Ну припустимо в загально національних масштабах до яких прагне УП
перевід стрілок годинника є більше політичною проблемою як на мене
Ти вважаєш це не важливим, я вважаю що це було більш доречним
Подія з переводом стрілок, це напрямок зовнішньо-політичного руху держави, а не просто стрілок годинника ( політичне мавпярство) і Рух до Россії що в даному випадку показово продемонстровано,є рухом проти європейської стрілки.
Тому так, я досі вважаю що той коментар політичної сили як УП був доречнішим ніж переведення в політичну площину елементарного кримінального правопорушення.
Політичні коментарі представників інших політичних сил на кшталт: " Ну... це ж член ПР, то ясно що він злочинець" вже і так ма.ть місце тому власне не усі у Вас мовчать. Інше питання який сенс таких коментарів.