Вибачте умене тут виникло два запитання:
1. А чому ДО покійника йшли опів на десяту вечора...Було сказано що зібрались на похорон. ХІба похорони бувають о такій порі?. ЧИ люди розходились з поминок? Вибачте якщо образила чиїсь почуття, просто деколи в цих питаннях темна, тому й питаю
2. Личук говорив що йшлося про батька сина друга, а не те що батько сина друга сидів за кермом його ( Личука авто). Авто Личука за його поясненнями по ТСН, взяв його син, коли поїхав до свого друга захищати разом від нападу батька останнього.
Закиди відразу на партію аж дратують. Я сама дякую щоразу жителям Донбасу, до речі не тільки жителям цього регіону за вірний вибір, але вже не настільки щоб ПР згадувати де треба і де не треба. Мене навіть трохи вразила відповідь в чат конференції Василя Романовича на питання чи йому відомо щось про стрілянину за участю сина Личука чи самого Личука, на що була відповідь приблизно такого змісту: Я власне лише дізнався але оскільки Личук з Партії Регіонів то нічого дивного....Звісно потім як політик він виправився і сказав що слідкуватиме за розслідуванням цієї справи, але..
На мою думку така громадсько активна людина представник партії не мусила б так упереджено ставитись до інформації. Припустимо на мене такий коментар з явним політичним нахилом справив якесь гнітюче враження. Деколи соромно.
Вважаю що кримінальне правопорушення незалежно від того чий це син повинно роглядатися в будь-якому випадку. І що робити якщо якийсь злочин вчинить хтось з членів Партії СВОБОДА? Також приклеїти ярлик і партії?
Але те що цей злочин якщо мав місце і в таких масштабах можуть розкрутити свідчать також заяви Могильова про взятя під контроль цієї справи, а що з іншими? ЦЕ що справа Гонгадзе щоб її брав під контроль МІністр МВС? Немає більше чим займатися лише Піаром ПР.
тепер навіть якби злочин мав меншщі масштаби його розкрутятть до тих розмірів щоб вони були гідними того, бо ж тепер цим займається сам міністр МВС...
І до речі, справа у безкарності таких злочинів не тільки у свавіллі влади , продажності ментів, а ще й в бездіяльності самих жертв.
А бояться вони ( жертви) тому що знають ,що такі випадки як в Зборові (коли жителі стали на захист свого односельчанина і заблокували виїзд авто МВС через підозру в незаконному затриманні) практично одні на сотню, відповідно ніхто їх крім як поговорити на форумі не захистить.
ЦЕ я до чого...до того що резонанс можна створити і його вже в принципі створено але за відсутності доказів можна також на плітках далеко "заїхати" і Лінчувати Личука без суду і допомогти це робити можливо й самій ПР, для того щоб вона заробила свої бали на цій справі...