https://kurs.if.ua/politic/napevno-v-nas-rizna-ukrayina-mer-frankivska-pro-te-shho-nardep-vid-slugy-narodu-nazvav-myhajla-mulyka-zasluzhenym-esesivczem/?fbclid=IwAR0GQ-YRAvhRQLC8WVLF2npNswwAmyBcYqCPhkWLmOjy7WvqbcexgeYU_1E"Напевно, в нас різна Україна"послідовно критикує Революцію Гідності, заявляючи, що Януковича слід було звільняти з посади президента виборами, й закидаючи, що “єдиний результат Майдану — легалізація нацизму”.
Не задавались питанням , а ЧОМУ там у нас ? Чим це все зумовлено ? Чому у людей які родились і виросли в одній і тій самій місцині такі протележні погляди ?
Чому
"Напевно, в нас різна Україна"
?
Якби я мав справу з неучами , які знають лишень абетку , то було б усьо панятна , але ж всі вивчені , з верхньою освітою , у гуглах розбираєтесь , і самі не можете собі поставити ці питання і отримати на них відповідь .
А все тому , що відповідь на ці питання вам не сподобаються , а самому собі признавати що ти був не правий в своїй позиції , йой як важко і не гонорово
Тільки не починайте шукати відповідь з питання - Чий Крим ?
Почніть з Візантії , з розподілу на католиків і православних . З того , що історично наші предки відносились до православної словянської мішпухи і весь цей період католики намагались нас , як поляків , перетягнути в свою віру . Навіщо , та тому що віра - то контроль над покорою . Я не знаю як проходив процес Уніїзації , з бродями бандами активістів того часу , чи може чисто добровільно пішли під Папу не знаю . Але аборигенів треба було якось підкоряти , а віра то головний шлях .
У Порошека радники були не дурні з своїм АРМОВІРОМ
Так от таке просте питання , якщо історично наші предки повязані з православним словянством , то чому ви вважаєте своїми героями людей які воювали на боці католиків проти православних словян? Там у вас і Мазепа , і Петлюра і Бандера з Шухевичем і всі дивізійники .
Я в цьому питанні нікого не засуджую , бо немаю права не це , можливо людям приходилось вибирати між життям і смертю , просто вважаю що люди зробили тяжку помилку , їх треба памятати як всіх родичів, але ж ніяк не героїзувати, і тим більше не навязувати їх героїзм людям чиї предки воювали на боці православних словян .
От поки ви , саме ви , того не усвідомите , у нас так і буде дві різні України .