Цитата: romashkin від Вчора в 20:27:43
Відносно тією статті, що виклала ЯЯ. думаю, що Вест_уа зможе спростувати заяву Сікори О.М. про те, що її не запросили на телебачення.
Вест не має можливості заходити на форум, тому відповім я.
Дякую, Ігоре, що відповів за мене, але щойно мені подзвонили і сказали, що є питання на форумі до мене, і тому я вирішив зразу ж на це питання відповісти.
Перш за все, закон "Про вибори..." (місцеві) передбачає, що ТВК надають можливість за кошти ТВК кандидатам та партіям виступити в ефірі.
Механізм - жеребкування. На жеребкуванні в ТВК "льоси" за Ссікору тягнув її представник Шинка.р. На тому ж засіданні були присутні представники багатьох учасників виборчого процесу (у т.ч. і Горець) (
знову арбітр).
(До речі, Закону "Про роботу ЗМІ під час виборів" як такого не існує в природі. Це як завжди, "брєд сівай кабили" О.Ссікори. та в принципі, як і вся стаття в цілому, ба - вся газетка в цілому. Недарма реклама "Західного вісника" на біг-бордах була на жовтому фоні...)
Ефірний час ТВК закупило в "КМТ" і у "Калуш ФМ". На КМТ - це 1 год. для кандидатів на голову та 30 хв. для політичних партій. Це 19 політичних партій, які висунули список, і ще 4 партії, які дали тільки "мажорів".
КМТ продало ефірний час для ТВК і, відповідно, за нього більше не відповідає. ТВК ним розпорядилось і у присутності тих, які вболівали за можливість агітації, визначило черговість і час. Постанова ТВК прийнята і опублікована. То що ж Ссікора ще хоче?! Чи може усі законодавці України повинні їй телефонувати і запрошувати, щоб вона почитала закони і підзаконні акти?! А крім того, ще їй повинні телефонувати всі суб'єкти, які згадані у законах і підзаконних актах? То чому саме КМТ і ніхто інший повинен був їй телефонувати?
До відома, у той же самий день Калуська міська організація ВО "Батьківщина" використала свій ефірний час і чомусь партія знала про це. А її кандидат на голову про це не знала?
Тупо, дуже тупо п.Ссікора. Робити з себе жертву так званого "адмінресурсу" у цьому випадку - це типу, як робити з г... сметану.
Я розумію, що говорити цілу годину про щось з людьми з телеекрану важко, а ще важче - говорити розумні речі, а особливо, коли з цим суцільна проблема (з розумними речами, судячи з "газєтьонки").
А у такому випадку п.Ссікора вибрала варіант не говорити з людьми, а робити з себе жертву "адмінресурсу".
До речі, "газєтка" вийшла 25 жовтня, а 23 жовтня ТВК розглянула скаргу п.Ссікори до КМТ і тоді ж винесла постанову, що у зв'язку з ... ну там дуже багато формулювань, які звелися до одного: "брєд сівай кабили" - дану скаргу залишили без задоволення.
І така бідна жінка, яку образив КМТ і "адмінресурс", все-одно через 2 дні публікує той же "брєд".
-------
Зате щойно по КМТ виступав п. Насалик, хоча як відомо, раніше він не особливо рвався на цей канал.
Для syddia: ефірний час усієї передвиборчої агітації Насалика і Української партії сплачений передоплатою виборчим фондом КМО Української партії. Аналогічно, як прямий ефір О.Тягнибока і ролики "Свободи" передоплатою сплачені виборчим фондом ІФ ОО "Свобода", агітація "Нашої України" - виборчим фондом ІФ ОО "НУ", агітація НРУ - виборчим фондом КМО НРУ і т.д. Я нічого не давав у ефір без підписання договору і отримання передоплати. Вартість 1 хв. для всіх політичних сил був однаковий. Це все вимоги Закону "Про вибори..." (місцеві).
Це є відповідь і на Ваше питання в темі "КМТ".