Володя, це "но" якимось чином заперечує зроблене?
Як можна заперечити зробленому. Я про те, що дороги, підвали, комунікації, зношений пошарпаний житловий фонд, соціальна сфера (дитячі садочки яких уже відчутно не вистачає, дитяча лікарню,яку протринділи) все це буде і було при любих мерах. І для вирішення всіх цих вічних проблем потрібно постійні прогнозовані надходження у бюджет міста, або серйозні реформаторські кроки по економії їх. Краще, для більшого економічного ефекту, думати і над тим і тим.
Я про те, що продавати вже майже нічого, я про те що бізнес посаджений кризою майже добитий недобросовісною владою у плані оплат за виконані роботи та надані послуги, повноцінно не розвивається, я про те, що жодних інвесторів (за нафтохім тільки не потрібно говорити) ми так і не спромоглися затягнути у місто і т.д.
Я говорю про те, що роботи не початий край для розвитку економіки в нашому місті, і говорю про те що ми втратили дуже багато дорогоцінного часу.(жодної реформи, землю для розвитку бізнесу так і до тепер не можливо взяти в оренду в нашому місті - положення так і не прийняте) Так що бажаю успіхів шостій каденції. Думаю у неє получиться все набагато краще, адже основним лозунгом для тих хто прогнозовано має пройти - "не мішати міському голові" , без жодного контролю за його діями.