Люся +1
Перепрошую, що може не по темі... Якщо треба - перенесіть в іншу, модератори.
Відповідаю на поставлені питання, як обіцяв:
-Розробив такий то економічний план розвиткуПлан соціально-економічного розвитку розробляє не заступник голови, а управління економічного розвитку міста під його кураторством. Мені довелося керувати розробкою плану на 2007-2008 роки і захищати його в ОДА. Потім його затвердила сесія міської ради. Проте, я не можу сказати, що це якась заслуга. Це рутинна робота, яку чиновник повинен робити. А самі такі плани – це нудний і сірий документ на 40 сторінок формату А5, одні цифри.
Зате я мав змогу розробляти кілька інших документів, аналогів яким в області ще не було (щодо новацій). Серед них – положення про оренду землі, про розміщення рекламних конструкцій, про порядок проведення конкурсу на право здійснення пасажирських перевезень (його принцип потім взяли на озброєння в області), про диференціювання ставок єдиного податку в залежності від кількості найманих працівників. Всі ці документи я писав особисто спільно з тими чи іншими експертами – депутатами міськради чи чиновниками. А також інші, де моя участь була меншою чи консультативною.
-створив такі то комунальні господарстваСтворив (починаючи з від ідеї, статутів і т.д.) два
прибуткові комунальні підприємства – „МІЦ” і „Калуський мініціпальний ринок”, створив (з боями і при допомозі ради) земельний відділ міської ради.
-знайшов таких то інвесторівНе впевнений, що в пошуках інвесторів хтось провів більше часу за мене. Нашим управлінням (О.Кузів) було створено масу презентаційних матеріалів, з якими я ганяв від Києва до Лейпціга (на 50% за власні кошти). Доречі, з Німеччини мені 3 місяця назад знову дзвонили – вони, виявляється, далі цікавляться Україною і надіються, що нова влада (Янукович!!!) їм буде сприяти. Найбільшою невдачею вважаю проект фірми „Швейгхоффер”, який нам не вдалося втримати. Проте ми зробили все можливе – проект не вдався через позицію „Карпатнафтохіму” в питанні залізничного сполучення. Найбільший реалізований проект з нашою участю (управління ек.розвитку) – швейне виробництво (на 120 жіночих робочих місць) італійської фірми на території „Калуш-Трансу”.
-запропонував то то для наповнення бюджету Про положення про оренду землі і про розміщення рекламних конструкцій я писав вище. Крім того (основне) я двічі „протискав” на сесії виділення коштів для проведення інвентаризації і розмежування земель в м.Калуші. Сесія гроші виділяла, проте роботи не були зроблені. А даремно. Це дало би змогу збільшити наповнення основного фонду на 15-20% без збільшення ставок оренди землі.
-і т. д.А тут багато писати
Якщо хочете коротше – згадайте для початку прт.Лесі Українки (від моста до церкви), скверик „на Кульберга” і зупинку „Поліклініка” у 2006-му і порівняйте тепер
Чи вірно я пишу і чи все згадав - арбітром пропоную
Горця