Дорога пролягала повз Каховське море і ми на мить навіть відчули себе вже на відпочинку
Там по берегі сиділа ціла купа великих курей ( то я так спеціально називав чайок, щоб подратувати Рибку)
Аж ось нарешті ми вже були у Судаку. Точніше не все було аж так гладко, бо при сприянні
рибки ми поїхали із Сімферополя не маршруткою, а часником-татарином, який витискав із своїх Жигулів (не то копійки не то шістки, ми з переляку навіть не запам'ятали) поносного кольору 120-130 км/год на гірській дорозі, при цьому звісно добряче підсмерджуючи салон паленим маслом, як то є у руских машинах коли ви з них душу витискаєте. Але дякувати Богу якось живі доїхали.
Завдяки ось цьому "джентельмену удачі" Іванові
анкету якого можна побачити тут
http://forum.kalush.info/index.php/topic,283.msg8521.html#msg8521, (це я для наших незаміжніх форумчанок пишу
) ми були доволі швидко і недорого поселені саме там де і хотіли.
Тут треба трошки пояснити. Справа у тому, що минулого року ми відпочивали у Судаку разос із нашим форумчанином Мироном, його жінкою форумчанкою Натусиком і тим самим Іваном, який вже більше року не годен провести інтернет на острів Пасічна
А цього року вони поїхали на 3 дні швидше за нас і тому Ваня зміг на моє прохання підшукати для нас житло. За це йому ВЕЛИКЕ спасибі
Хату у якій ми жили ви ще побачите згодом, але лише зверху. Середина ж вирізнялася винятковою неприбраністю і наявністю 2 сортів тарганів, які давали мені можливість мати щоденного нічного безкоштовного сафарі з тапком у руці. Це було ще тим "приємніше", що власники квартири перед тим як взяти гроші за проживання наперед (бо у них так заведено), на запитання про наявність у квартирі комах твердо, впевнено і рішуче відповіли "ніі-і-і-і!". Але хай то залишається на їх відсутній совісті.
Колаж із фоток, шо відображають як гарно ми відпочивали на морі, право викласти який я залишаю Рибці (дівчата мене зрозуміють
)
Це Юрко
А це Юрко з Рибкою
Це ми у далекому плаванні
Це Рибка
Це Юрко з мамою
Це знову я (рибка). Це фото мені так подобається
це мама Юрка
а це тато Юрка
а я ж продовжу описом красот Судака і Нового Світу.
Повірте дами та панове, на роботі над Кримом Бог байдики не бив. Багато заперечать мені, що мовляв у Карпатах краще, але то ще справа смаку. А на мій смак, то там таки просто гарнезно!
Пляж на якому ми постійно бичували відноситься до санаторію "Львівський залізничник". Як відомо Укрзалізниця фірма небідна, а тому на пляжі є розвинута інфраструктура, що сприяє гарному відпочинку. Звісно купити путівки у сам санаторій у нас би не вистачило бабла, та й не завжди є вільні місця, тому ми жили у квартирі під ключ, а на платний для незалізничників пляж ходили зранку і після 5-ї години пообіді, коли на вході ніхто не сидів і грошей ще чи вже не збирав. Звісно там такі мудрі ми були не одні. Думаю адміністрація звісно ж в курсі, але платний вхід є гарним стримуючим фактором, який стримує від входу на нормальний пляж всіляку ненормальну публіку. А тому на пляжі завжди чистенько, ніхто не смітить, не курить і не влаштовує різноманітних сцен, бо за порядком постійно спостерігає черговий міліціонер.
Так от біля пляжу є пірс, оце я на ньому стою
до якого причалюють прогулочні катери. Вони плавають на екскурсії до Карадагу, Ялти і Нового Світу. Власники останнього непогано наживаються на тому, що простий хлоп не купив у поїзді карту, або не вміє користуючись масштабом визначити, що до Нового Світу від Судака всього 6 км, а тому маршруткою туди можна доїхати за 2,5 грн, а катер за то саме + бредні екскурсовода + купання у бухті Нового Світу бере 45 грн.
Поїхати до Ялти ми планували, але екскурсія на одного коштувала 150 грн їзда + 52 грн за екскурсію з хлопа, а так як нас було четверо і ніхто б не хотів неїхати, то ми порахували, що то трошки за дорого і не пливли.
Отож тут ви можете бачити вид з нашого пляжу на Новий Світ. Він ліворуч вдалині.
Думаю коли Мирон трохи справиться з налливом роботи (бо ж навчальний рік почався) то він викладе "маленьку" купу фоток природи. Я навіть не пробував з ним тягатися у кількості і якості нафотографованого, тому хоч сам ще його фоток і не бачив, але думаю з 22 Гбайт він нам щось вибере
Оце до речі він за роботою, поки ми відпочивали він працював
Деколи його щиро дивував наш метод відпочинку, на підтвердження чого я викладаю це фото
Ага, я відволікся від теми, а тому от ще фото пляжу, на якому видно, що він чистий і людей не надто багато. Правда вже був вечір і багато хто пішов додому
На пляжі є 2 солярії з безкоштовними лежаками, це для особливо помішаних на загарі
Курити можна лише у відведених для цього місцях, що мій тато чемно і робив
Є лодочна станція, з ось такою красунею, а справа видно душ з прісною водою, що включається на годину двічі на день
ось ще та красуня в дії
Дехто ловив рибу. Батя на щастя не додумався.
При нас чувак вполював морську лисиця (ската), підводною рушницею. Загалом риби досить багато, але вода дуже чиста і тому на вудку злапати важко, треба вміти і знати на що ловити.
От я тут трохи наловив, фотоапаратом
Мушу сказати, що гарної рибки на двох ногах крім своєї власної я так цього року і не побачив. Мабуть радіація вплинула.
На ось цю точно вплинула, бо вона з собою щось таке витворяла...