У мене уже тиждень не виходить з голови і язика пісня "Как провожают пароходи".
Для тих, хто любить цих плаваючих красенів, викладу кілька фото і відео. Наперед прошу вибачення - не умію і не знаю законів фотосправи. Старалась просто затримати ту мить, яка мене зацікавила. А ще, як завжди, мене цікавить небо. Тому старалась суміщати любов до небесного
з захопленням пароплавами.
Не знаю як подати посилання на весь альбом ( він називається "Пароплави"), тому викладу тут фото окремо кожне.
[smg id=357] ось тут моє сонечко любується маленькими і великими металевими "водоплаваючими". Бачите - з того боку стоїть маленький жовтий катерок? На наступних фото він працюватиме.
[smg id=354] [smg id=359] Хто підкаже - кораблі не можуть самі рушати? Їх спершу мусить "протягнути" ось такий буксир?
Небо цікаве, правда?
( чомусь викладаються фото з погіршеною якістю. Але, коли нажати на фото - це виправляється
)
[smg id=351]
Це - яхта Іспаньола. Зараз тут кафе. А колись вона була учасницею зйомок фільму "Діти капітана Гранта"...Щось хмари згущуються. Ось візьму гармату і
[smg id=350] порозганяю їх.
[smg id=352] А це - принцеса Даня (так я називаю свого промінчика).
[smg id=344] А на цьому "Золотому руні" плавають уже не аргонавти.
[smg id=356] На наступний день ми "засікли" ще два кораблі
[smg id=364] Ось такого блондина і
[smg id=346] і такого шатена. Бачу, чорняві мене більше вражають.
[smg id=343] на його борту окрім лодок були ще й такі катерки
[smg id=360] [smg id=358] а на ньому до нас припливла земляна білочка з міліцейським ескортом.
А ось тут ІСТОРІЯ ОДНОГО ВІДПЛИТТЯ
Жив-був 9 поверховий корабель. І звали його MSC Opera. І надумав він відправитись у мандри...
[smg id=349] та за ним уже наглядали тисячі очей [smg id=361] ... а взагалі - то тут без слів - краще мовчки розглядати цього красеня [smg id=345] [smg id=355] [smg id=348] [smg id=353] [smg id=362]
Придивіться до маленького катера. Люди казали між собою, що хтось з пасажирів відстав і його на цьому катері доправляли на корабель. Не знаю на скільки це правда. Але бачу, що на попередньому фото двері були відкриті.