Доброго дня,хотів би розповісти Вам про одну людину,якій не варто довіряти ремонт автомобіля.Звати його Діма,ремонтує у власному гаражі позаду газової заправки що за базаром,перед залізною дорогою останній поворот на право,його гараж з підйомником останній,чи передостанній зліва.Зробив кап ремонт мотора,але блимав тиск масла,поїхав до нього (мотор робив спочатку в іншого майстра),він сказав міняти маслонасос.Купили привезли,він вскрив мотор і сказав що треба знов міняти вкладиші,проточити колінвал.Зробив десь за тиждень,в результаті після ремонту машина проїздила декілька днів і перестала заводитися,він довго не хотів брати її назад,але ще через тиждень дзвінків взяв на день і сказав що відремонтував,машина не виїхала навіть з його гаражу знов перестала заводитися.Причина цьому - розколює верхню кришку стартера,причиною може бути гнутий колінвал після ремонту,або погано поставлений маховик.До ремонту машина заводилася нормально.Тепер десь півтора місяця я без машини.Майстра нам рекомендували як хорошого,відповідального спаціаліста,але я про нього так сказати не можу.