Цього року, як зробили манту 7річна донька мала алергію.
Манту - то не щеплення, то перевірка на реакцію відносно туберкульозу...Алергія - (почервоніння більше за норму) - не хочу лякати, але це може бути серйозним сигналом.
В багатьох країнах, не буду ритися, бо то факт, МАНТУ роблять не беспосередньо на шкірі дитини, а як на мене - мудріше. Кров дитини капають у середовище цих бактерій і, таким чином визначають реакцію
, а у нас, можна прямо на живу дитину, гулять, так гулять, алергія туди, алергія сюди....
хтось страждає, хтось ні, якось буде. А от проконтролювати, як прибирається міський транспорт, чи є санзабезпечення, при витиранні поручнів і т.д., ну то таке, живемо ж?
Ясна річ, що це буде параноєю, коли ми будемо прискіпуватися до всього, що "корисне " в супермаркетах, яка вода в криницях, якщо ще є, але ж цього вже не віднімеш, ЕПОХА
, і в цю епоху вкладали працю як мінімум 7-8 поколінь вчених, винахідників і всіх всіх, чиї розробки натхненні еволюцією і прогресом зробили ЗЕМЛЮ отруєною від "здобутків людини". Ну і + недбальство і безгосподарнісь людини....
Але в любому випадку,
людина зажди має вибір.І ця тема, один вибір з багатьох, щоб не стати на граблі в пильнуванні здоров`я, а особливо здоров`я своїх дітей....
..... А вакцина це лишень якась мала доля небезпек з якими ми зіштовхуємось.
Але ж вибір є?
Відповідь від: 22 Лютого 2013, 23:22:32
На мою думку , якщо купити прививку в супермаркеті і зїсти її то це буде найбільш шкідливо
Вiдправлено: Вчора в 18:12:05