Дід Мирон.
25 липня була повінь, нашу вулицю залило. Сусіди отримали по1000 гр. і по 4000гр.,а я отримав 1000гр., а 4000гр. не отримав. А все почалось з приватизації землі. В архітектурі мені сказали, що на нашій вулиці немає буд. під № 11'a', хоча я прописаний був під цим № і будинкова книга, свідоцтво на право власності під цим №. Будинок я здав в есплуатацію 1994 році, на що отримав відповідь, що в 1998 році помінялась нумерація ( хоча ніхто не повідомляв). Дали справку і я перепрописався на 11. Заставила мене це зробити Нестеренко Галина. Потім вона ж сказала, щоб я знову перепрописався на 11'a'. Я відмовився, бо вже заплатив за перепрописку 31,8гр., а тепер знову плати 31,8гр. На запитання хто поверне мені гроші - відповіді я не отримав. Після повені була комісія на чолі з Савчиним Сергієм (відділ капбудівництва). Він сказав, що руйнувань немає і я не підлягаю під 3 категорію, хоча всі сусіди отримали 3 категорію. В основному й додатковому списку моє прізвище було, але позвонили з архітектури на пошту, щоб мені не видали 4000гр. (зав. пошти Кецман так мені сказала). Написав я скаргу голові Насалику, а він переадресував Петріву. Коли я прийшов до Петріва, то мою заяву не могли знати, як виявилось - вона знаходилась у Савчина в кабінеті??? Приїхав Петрів (сам) на провірку і зробиив умозаключення, що я не попадаю під 3 категорію, хоча я показав йому, що вже кинувся гриб. Мої сусіди попали під третю категорію. Я показував фото, свого будинку і сусідні На,що отримав відповідь: - немає ізоляції між фундаментом і стіною, коли я заперечив, то він сказав, що має 2 "освіти" - 1- будівельна. Коли я сказа, що буду подавати в суд, то отримав відповідь: -А ти, що думаєш, що я Буряка боюсь? ( хто такий п. Буряк, я не знаю). Я Бог і цар - своїх не здаю , так я зрозумів Петріва. Що хочу те й ворочу.