Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Голосування

У конфлікті "міська рада - мер" кого підтримуєте Ви?

Міську раду Калуша
Мера міста Калуш
Симпатизую обом сторонам - гадаю вони всі праві у рівній мірі
Не підтримую жодної сторони - всі вони свого варті
Не цікавлюсь місцевою владою

Автор Тема: Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.  (Прочитано 147284 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Петро

• Початківець
  • *
  • Карма +12/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    24 Липня 2019, 23:26:29

Місцева влада: як ми ставимось до неї, а вона до нас.
« Прочитано #180 : 04 Жовтня 2008, 23:37:50 »

Цитувати (вибране)
Я й живу серед людей. І не ховаюсь від них - навіть тут, на форумі. Все-таки, вимагаю від Вас пояснень що Ваших коментарів вище. Вважаю, що так не є гідно - звинувачувати конкретну людину і не пояснювати в чому.

Якби?...   Не було б цих запитань. Ви дуже добре розуміли б всю суть. Та й ні в чому я нікого не звинувачую , єдине намагаюсь вас та інших зупинити в рвінні захистити та розбудовувати цей неокомунізм. Пильно придивіться до своїх друзів , у них інші напрямки - не українські.
  А щодо базікання , то потім побачим хто базікав ,а хто діло говорив.
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 12:11:58

« Прочитано #181 : 17 Жовтня 2008, 12:37:26 »

Цитата: yurko від 15 Липня 2008, 20:48:58
Може трохи не в тему, але теж стосується. Прчитав у "Вікнах" бігем про "парі" на рахунок того, що буде швидше збудоване, льодова арена чи сміттєпереробний завод. дуже цікавить питання чи дійсно завод може бути збудований так швидко? Виглядає так ніби каток - проект Насалика, а Завод - проект Очкура. Чи не станемо ми калушани заручниками ваших особистих суперечок 9тобто не буде ні одного ні другого   )
Це типу соцзмагання. Стимул, щоб швидше було і те і інше.   До речі, я пропонував парі на пляшку Chivas Regal, але він з'їхав

До речі, як там справи з таким всім нам необхідним заводом, бо льодова арена то будується?
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:
    17 Вересня 2017, 21:38:01

« Прочитано #182 : 12 Березня 2009, 15:31:20 »

Історія на злобу дня. Ось що я писав в одній з тем форуму

гроші виділили, як тут писали "на відбудову після повені".
 Щодо цього, то доведу до відома калушан, що в Калуші жодній сімї не присвоїли 2-ї категорії постраждалих від повені, хоча реально є будинки, які по всім параметрам підпадають під 2-гу категорію. Після клопотань про присвоєння таким людям 2-ї категорії, комісія під головуванням В. Петріва відмовила у їх задоволенні. Неофіційно пояснили, що Калуш раніше вже прозвітував у вищі інстанції про те, що у нас нема затоплених будинків, які б підпадали під 2-гу категорію, тому вони тепер не можуть суперечити самі собі. Вкотре нашій владі  -  :ganba :ganba :ganba
  Залишається надія на "найгуманніший" суд у світі...

Так от, надія на суд себе виправдала. Позов про присвоєння 2-ї категорії постраждалих сімей в наслідок стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року, задовольнили частково, неугодне рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Калуської міської ради визнали недійсним з підстав прийняття його некомпетентним органом і зобовязали зазначену комісію провести додатковий огляд та оцінку завданих повінню збитків, а на підставі цього Виконавчий комітет Калуської міської ради прийняти відповідне рішення.
  Зазначене рішення суду було прийняте ще в кінці грудня і під час його оголошення була присутня юрист, яка представляла інтереси відповідача, тобто Калуської міської ради та її виконавчого органу. У встановлений законом термін рішення оскаржене не було і відповідно набрало законної сили. Не зважаючи на цей фак, по сьогоднішній день сторона яка програла справу не удосужилась бодай палець об палець вдарити аби хоч створити видимість виконання законного рішення суду.
  Коли на днях позивачка підійшла до заступника мера п. Петріва (він очолував вище згадану комісію), то він псіханув і сказав, що ні про яке рішення суду не знає і взагалі, якщо таке є, то він буде його оскажувати. Дивні люди наші можновладці, адже п. Петрів виклакався в суд в якості свідка і дава покази, як він собі уявляв - шо була справа і ніяким рішенням не увінчалась? :fool Чи будемо все валити на юридичний відділ міськвиконкому? Невже там такі нехланні юрист, що забули довести до відома заступника мера про рішення яке його напряму стосується? Напрошується висновок, що місцева влада плювати хотіла як на жителів міста, так і на рішення суду. Не хочуть по доброму, то будемо добиватись виконання рішення суду через виконавчу службу.
  А тим часом, раджу всім, у кого є законні претензії до місцевої влади, не боятись і звертатись до суду, дякувати Богу він у нас від місцевої влади фінансово і матеріально не залежить! Засудимо владу, яка нас зневажає!!!
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:
    06 Жовтня 2016, 16:39:01

« Прочитано #183 : 12 Березня 2009, 16:30:05 »

Оскільки я маю хоч якесь відношення до влади - мушу відповісти....

1. 
під час його оголошення була присутня юрист, яка представляла інтереси відповідача, тобто Калуської міської ради та її виконавчого органу
Юрист-жінка??? А можна взнати прізвище?

2.
Коли на днях позивачка підійшла до заступника мера п. Петріва (він очолував вище згадану комісію), то він псіханув
У нього є приводи псіхувати. Але сам до себе, а не до людей.

3.
Дивні люди наші можновладці, адже п. Петрів виклакався в суд в якості свідка і дава покази, як він собі уявляв - шо була справа і ніяким рішенням не увінчалась?
Він не юрист. На повному серйозі думає, що може оскаржити.

4.
Невже там такі нехланні юрист
Тепло... Ще тепліше....

5.
що забули довести до відома заступника мера про рішення яке його напряму стосується?
Юрвідділ інформує виключно міського голову, який потім вже видає відповідне розпорядження. Підозрюю, що Петрів рішення ще не бачив. Не смійтесь.

6.
Напрошується висновок, що місцева влада плювати хотіла як на жителів міста, так і на рішення суду.
Один чи кілька чиновників - ще не вся місцева влада. Міська рада про це рішення не знає - щойно говорив із Боднарчуком. На виконком нове рішення не виносилося. Чи збиралась комісія взагалі - невідомо. Відповідальність лежить на юрвідділі і на головній посадовій особі Калуської міської ради.

7.
дякувати Богу він у нас від місцевої влади фінансово і матеріально не залежить!
Я плачу від щастя.... Володя, невже ти такий наївний???
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #184 : 12 Березня 2009, 20:19:39 »

Я не наївний, я обєктивний і таке стверджую згідно чинного законодавства. А от можливостi підкупу судiв мiсцевою владою не виключаю i не заперечую.
 А написав я таке з метою пiдбадьорити простий люд i вселити в них надiю, адже бiльшiсть україїнців не вірять жодній гілці влади. :(
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #185 : 12 Березня 2009, 22:03:58 »

Суди - не найбільш корумпований державний орган. З мого досвіду. Незважаючи на "зваричів".
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #186 : 13 Березня 2009, 19:31:27 »

Юрист-жінка??? А можна взнати прізвище?
 Глущак М.Г.
 А постанов  суду вiд 25.12.2008р.
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #187 : 14 Березня 2009, 11:34:18 »

Глущак М.Г.
Ааааааа..... На "декретній" вакансії.... Ясно.
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #188 : 24 Червня 2009, 10:35:31 »

Дуже влучна фраза одного нашого форумця
Цитувати (вибране)
Калушани повинні знати: якщо злодій украде у вас курку — його можуть посадити за грати. Якщо, не дай Бог, курку вкраде міський голова — можуть сказати, що він був дуже голодний і — виправдати.
:=)
http://vikna.if.ua/news.php?start=1&id=4563&tema=%CF%EE%EB%B3%F2%E8%EA%E0
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #189 : 24 Червня 2009, 11:28:55 »

Так і є, на жаль... Пройшло вже 2.5 місяці, як я подав заяву до прокуратури в порядку КПК. Навіть "бумажки для відмазки" не надійшло... Хоча мали по закону 10 днів!  :o ... Що тут казати...
Записаний

syddia

• Ветеран
  • Карма +369/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #190 : 24 Червня 2009, 11:38:32 »

А що казати, коли тіж таки прокурори можуть собі дозволити не прийти на судове засідання черз якісь там їхні внутрішні перетрубації... хоча це вже з іншої опери. :pardon
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #191 : 24 Червня 2009, 12:01:42 »

Ну тут у мене ситуація інша - я подав заяву про скоєний злочин. Те, що злочин відбувся - факт, я про це заявляю прокуратурі. КПК дає 3 дні, максимум 10 на розгляд заяви і винесення рішення - відкривати справу чи ні. А прокуратура впала взагалі на ігнор! Нормально? Хоча... я не дивуюсь вже...
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Стать: Жіноча
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

« Прочитано #192 : 24 Червня 2009, 17:18:38 »

А можна подати скаргу  у якусь вищу інстанцію на такі дії прокуратури, чи ми, смертні, в такому випадку безсилі?
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #193 : 25 Червня 2009, 12:50:32 »

Ви будете сміятись, але подаючи заяву - я відіслав копії в обласну і Генеральну прокуратури. Результат Ви вже знаєте... :)

Немає чому дивуватится. Достатньо розуміти, що приміщення, в яких знаходяться такі структури як СБУ, прокуратура, КРУ - це приміщення на балансі фонду комунальної власності міста, тобто власником є громада. І чомусь саме в останні рік-півтора власник (громада) раптом вирішив покращити побутові умови в цих будівлях. Таким чином  будівля СБУ отримала нове покриття даху, прокуратура - заміну всіх вікон, а КРУ - взагалі генеральний ремонт.... За наш з Вами кошт, доречі... А хто копієчку виділив? Кому мають бути вдячні ці служби? Ото ж...
Записаний

Люся

• Ветеран
  • Карма +408/-0
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

« Прочитано #194 : 25 Червня 2009, 13:25:49 »

Що ж робити? Де шукати правду?
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #195 : 25 Червня 2009, 14:08:40 »

Що ж робити? Де шукати правду?
Це питання є актуальним не одне тисячоліття і хвилює не одне покоління людей...
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:
    08 Травня 2019, 21:01:31

« Прочитано #196 : 25 Червня 2009, 22:11:17 »

Ви будете сміятись, але подаючи заяву - я відіслав копії в обласну і Генеральну прокуратури
На жаль це не смішно, абсолютно аналогічна ситуація зі скаргою на явні правопорушення, відповіді теж чекаю 3 місяці.
Скарга була на дії Міліції та ДАІ, до районної прокуратури, прокуратури міста і Генеральної. Від генеральної надійшла відповідь що надіслали мою скаргу на прокуратуру міста, від міської, що надіслали на район, а з району що надіслдали на перевірку в Міліцію, дії якої я просила перевірити. Міліція надіслала в ДАІ а вони в свою чергу відписались, щось на кшталт "так було таке... але ми себе перевірили і не вбачаємо у своїх діях нічого неправомірного" типу "ми завжди так робимо, що причепилася"  :) =)) :agressive
Висновків прокуратури на яку направили матеріали розслідування з Міліції (МВС тобто) чекаю вже 3 місяці...
Це те про що я говорила у форумі про судову реформу - наші органи взагалі страх втратили
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #197 : 26 Червня 2009, 08:27:36 »

Тому й не дивно, що прокурори вбивають людей (Кіровоград), а мєнти гвалтують дівчат (Калуш)... Ми все більше перетворюємось на "бананову" країну.
Записаний

MURON

• Новачок
  • Карма +0/-0
  • Останні відвідини:
    02 Квітня 2010, 12:06:50

« Прочитано #198 : 17 Липня 2009, 16:37:48 »

Дід Мирон.
25 липня була повінь, нашу вулицю залило. Сусіди отримали по1000 гр. і по 4000гр.,а я отримав 1000гр., а 4000гр. не отримав. А все почалось з приватизації землі. В архітектурі мені сказали, що на нашій вулиці немає буд. під № 11'a', хоча я прописаний був під цим № і будинкова книга, свідоцтво на право власності під цим №. Будинок я здав в есплуатацію 1994 році, на що отримав відповідь, що в 1998 році помінялась нумерація ( хоча ніхто не повідомляв). Дали справку і я перепрописався на 11. Заставила мене це зробити Нестеренко Галина. Потім вона ж сказала, щоб я знову перепрописався на 11'a'. Я відмовився, бо вже заплатив за перепрописку 31,8гр., а тепер знову плати 31,8гр. На запитання хто поверне мені гроші - відповіді я не отримав. Після повені була комісія на чолі з Савчиним Сергієм (відділ капбудівництва). Він сказав, що руйнувань немає і я не підлягаю під 3 категорію, хоча всі сусіди отримали 3 категорію. В основному й додатковому списку моє прізвище було, але позвонили з архітектури на пошту, щоб мені не видали 4000гр. (зав. пошти Кецман так мені сказала). Написав я скаргу голові Насалику, а він переадресував Петріву. Коли я прийшов до Петріва, то мою заяву не могли знати, як виявилось - вона знаходилась у Савчина в кабінеті??? Приїхав Петрів (сам) на провірку і зробиив умозаключення, що я не попадаю під 3 категорію, хоча я показав йому, що вже кинувся гриб. Мої сусіди попали під третю категорію. Я показував фото, свого будинку і сусідні  На,що отримав відповідь: - немає ізоляції між фундаментом і стіною, коли я заперечив, то він сказав, що має 2 "освіти" - 1- будівельна. Коли я сказа, що буду подавати в суд, то отримав відповідь: -А ти, що думаєш, що я Буряка боюсь? ( хто такий п. Буряк, я не знаю). Я Бог і цар - своїх не здаю , так я зрозумів Петріва. Що хочу те й ворочу.     
Записаний

Ігор_О

• Ветеран
  • Карма +282/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #199 : 17 Липня 2009, 18:39:10 »

MURON, пропоную Вам написати ще одну заяву на ім'я секретаря міської ради Романа Боднарчука з проханням розглянути Ваше питання на депутатській комісії. Скиньте мені в особисті повідомлення Ваші координати і прізвище, я проконтролюю рух справи.
Записаний