Зечипили мене з висловом " майже всі давньогрецькі філософи були педерастами."
Вивчала і зараз переглянула ще раз біографії Фалеса, Аніція Манлійя Торкват Северин Боеція (якого засудили за ворожіння), Марка Туллій Цицерона (який і у війську служив, і в суді виступав та і одружився з жінкою, що правда багатою, мав сина і доньку, був досить жорстоким і консервативним політиком), Луція Анней Сенеки (трохи в тюрмі посидів, теж одружився на жінці), Лукреція (про якого нічого не відомо, залишився лише один його твір),
так, так, хто там ще з античності залишився????
НЕПОСЛІДОВНІСТЬ, Мар'яно!
Не можна щось пробувати довести (особливо людям, що ходили до школи) будуючи свої твердження так непослідовно.
Хоч звісно набагато більше педерастія була поширена саме у Древньому Римі, але вже як наводите приклади, то наводіть правильно. А то лише з Фалесом попали...
Те саме з наведеним прикладом двох молодих лесбійок.
Чисто з математичної точки зору, ймовірність погіршити мікрофлору при постійному використанні фалоімітатора в десятки а то і сотні разів нижча за можливість отримати її від звичайного сексуального контакту навіть з одним чоловіком, навіть за один раз. Це не аргумент. то так само, як доводити що мастурбація шкідлива для здоров'я через те, що якийсь бовван мало не вмер, коли собі на прутня гайку натягнув.
Відповідь від: 30 Квітня 2012, 10:30:24
Крім того, є така особливість наша (пострадянська), що у нас пів країни або сиділи, або їх родичі сиділи. Тому багато НОРМАЛЬНИХ термінів у нас вживаються у зовсім іншому сенсі і мають лайливий відтінок.
Яскравий приклад, слово "педераст". Не багато хто знає його справжнє значення.
Педерасти́я (от др.-греч. παις — «дитя», «мальчик», и ἐραστής — «любящий», то есть «любовь к мальчикам») — любовные или сексуальные отношения между взрослым мужчиной и мальчиком
До чого веду?
Раз ми вже у тому копаємося, то мусимо відрізняти сорти.
А є ж іще окрім загального гомосексуалізму і педофілія (гетеросексуальна і двох напрямків).
Особисто для мене педерастія більше зло ніж гомосексуалізм. перше то частіше трагедія дитини і її рідних, а друге - то інколи трагедія самого гомосексуаліста і "головний біль" суспільства.
Гомосексуалісти завжди були, є і будуть. Змінюється лише ставлення до них з боку суспільства.
У випадку України, як не дивно, то більш політичне питання аніж суспільне.
Обирає керівництво проєвропейський шлях - будуть поблажки для гомосексуалістів. Звісно на тлі протестів громадськості ті поблажки будуть не такими радикальними як у Європі. (і так би було правильно на мою думку).
А підем під Росію - будуть гомосексуалісти биті
як там.
Головне, щоб у нас у крайності не впадали, бо вже були приклади в історії. Як пам'ятаємо нічого то не дало.
Відповідь від: 30 Квітня 2012, 11:14:08
І останнє.
Чого я взагалі сюди написав.
Не повірите.
Через Чакову гіпотезу взаємозв'язку між дупотиком та рівнем інтелекту, чи "коефіцієнтом геніальності".
І сміх і гріх.
Як у тому анекдоті ... А що сину, ти співак, художник, кутюрьє чи може маєш апартаменти у столиці. Нє. Ну то який ти гомосексуаліст?! Ти підерас...
Якщо серйозно, то справлі певна кореляція існує. І справді цікаво, що є причиною чого. Чи то гомосексуальність спричиняє прояви геніальності, чи то незвичність, геніальність провокує прояви гомосексуальності.
У другому варіанті то як на мене не справжня гомосексуальність. На моє переконання гомиками нороджуються. А якщо ти ним став, то який ти гомосексуаліст, ти - ...