Будемо бачити ,що напишуть акули пера
Сьогодні сюжет буде в ефірі КМТ.Мені найбільше сподобалася ялиночка.І ніхто ,окрім мене
не помітив на верхівці зірочку,яка дуууууже нагадала мені радянське дитинство
Я запитала,що вона символізує,адже на різдвяну не схожа,на єврейську теж.Схоже міський голова і сам побачив ту зірку вперше,на що зізнався,що її приніс звідкись Ігор Володимирович Матвійчук.Ще голова трохи скаржився,що колега іноді йому заважає спати,адже ночами готуєтья до іспитів чи семінарів.Він ще навчається у Академії управління персоналом. Я встигла зазирнути у кожен куточок помешкання,і можу сказати,що це типічне "холостяцьке" житло.
Парфуми у нього "Ланком",антиперспірант "Рексона",мило звичайне,зубна паста теж
Каву п"є "Якобз".Чаю не побачила
Все по чесному,як каже мій чоловік.Не завадило б трохи вологого прибирання,хоча мер зізнався що цього тижня прибирає Матвійчук,і що до приходу журналюг,ніхто квартиру не готував.А загалом чисто,пусто,і думаю комфортно, так як для них.
Помітне трохи було і хвилювання мера.Чи то через жіночу половину журналістів,чи то через такі незвичні гості.Та при закуреній сигареті "Мальборо" трохи хвилювання зникло.Я курила теж ,але свій "Честер"
На запитання журналіста Тані,чи не збирається мер кинути палити,Ігор Степанович відповів,що у міського голови повинен бути хоч ОДИН НЕДОЛІК
На що я тричі "поплювала" до стелі,аби не вректи господаря хати.
Загалом все.Як ще щось згадаю-напишу.