— Вячеславе Анатолійовичу, нині Ваша бізнес-діяльність тісно пов’язана з Калушем. Ви — співзасновник ТзОВ «Відродження-2011». Власне, назва підприємства вказує на дату, коли мав запрацювати оновлений кінотеатр «Відродження», який Ви придбали разом із дружиною-калушанкою та братом міського голови — Сергієм Насаликом. Що стримує будівництво? Чому все так активно розпочалося, а нині будівництво практично «заморожене»? — Не лише моя бізнес-діяльність, а й особисте життя тісно пов’язані з Калушем. Моя кохана дівчина Ірина Кілко — калушанка. Завдячуючи Ірині, я познайомився з цим самобутнім містом, полюбив його і пов’язав своє майбутнє та життєві плани саме з Калушем. Дійсно, проект «Відродження-2011» свого часу був замислений як реконструкція будівлі колишнього кінотеатру. Але через досить короткий час після початку робіт стало зрозуміло, що цей концепт має бути переглянутий. Так виникла ідея будівництва торговельно-розважального комплексу, у склад якого увійшли б і кінотеатр, і заклади громадського харчування, магазини, аптека, кімнати відпочинку та розваг для дітей тощо. Більше того, оскільки площа Героїв, на якій розташована дана будівля, є центральною площею Калуша, вона має бути окрасою міста з гармонійним комплексом будівель, розміщених на ній. За домовленістю з керівництвом міста, було залучено декілька відомих архітекторів, у т. ч. фахівця з Португалії Мануеля де Фонтеку. І вже зараз цей дуже цікавий інноваційний проект пана Фонтеки розроблений і презентований міському голові Калуша і відповідним міським структурам. Тому слово «заморожений» я би пропонував замінити на «переглянутий» та «оптимізований». Єдине питання, яке на часі, — чи вистачить сил та коштів усіх зацікавлених у реалізації проекту учасників саме на такий грандіозний, але достойний Калуша проект. Вірю, що вистачить, а моральна підтримка міської громади стане потужним рушієм.