41У мене ще одне запитання. Коли буде здійсненна обрізка аварійних дерев, що знаходяться по вул. Височанка, Андрусяка, Березовського ( по дорозі, що веде на Пагорб Слави)
.Заява від мешканців була написана ще в 2008 році, але чомусь коштів весь час бракує. Замість того проводиться обрізка дерев, які не становлять загрози для людей. Видали нам ордера на обрізку, але хто їх буде обрізати, і хто буде винний якщо щось станеться. Коли цього року на половину обломилася верхівка однієї верби і трималася на волоску, то мені прийшлося три тиждні день у день дзвонити до пана Найди щоб обрізали цю верхівку.З цих дзвінків я дізналася що у нас виявляється в автодорі працює сліпий директор, який проїжджав по вулиці за моїм проханням і не побачив зламаної верби, після цього потрапив на лікарняний. Заступники у його також потратили на лікарняний, як мені пояснили по телефонній розмові з кабінету Найди (не знаю хто відповідав, непридставився)," бо в них не все гаразд з головою" ( це його слова)
. І на кінець коли я вказала свою адресу (сказала що я особисто покажу яка верба впала) прислали до нас подивитися жіночку яка чомусь не розуміється на адресах і замість одного будинку пішла у сусідній. З великою бідою ту вербу обрізали, але залишили ще 6 шт. (дві коло магазину "Сонечко" повністю сухі верхіки, знаходяться над дорогою і стежкою де ходять люди, дві на вїзді на вулицю Андрусяка,і дві по самій вулиці (одна верба в середині повністю трухлява)). Звідси випливає ще одне запитання як ви вважаєте чи правомірно використалися кошти з бюджету, коли прислали машину і людей(витратили на це гроші) обрізали тільки одну вербу, коли можна було обрізати всі 6 шт, хоч я просила їх обрізати
.У нас на вулиці є багато дітей і на поляні вони мають гарне місце щоб погратися ( бо ж на дитячий майданчик для наших дітей у міта як завжди не вистачає грошей) тож прошу вас, пане Ігоре Степановичу подбати принаймі про їхню безпеку (щоб їм на голову не впала якась гілка з дерева) і нагадати УЖКГ про їхні обовязки а не відфудболювання людей.І на 9 травня проводити обрізку не на Пагорбі Слави а там де це необхідно, де ходять люди і бавляться діти. Запрошую вас пройтися у вітряну погоду по вулиці Височанка до Пагорба Слави з правого боку. І ще мене цікавить, чому ще не заплатили допомогу на дітей інвалідів сьогодні уже 29 листопада, а повинні були ще 13.
Дякую