Ви або свого авто не маєте і уявлення не маєте скільки коштує утримування автомобіля а в таксі+пальне +ліценції +віддати на базу.
нуу, якщо врахувати що в мене, наприклад, резину треба міняти після 10000 км, з моїм стилем їзди, і коштує вона 300 доларів (один балон), то я маю "уявлення" ))
тільки я не говорив за тарифи на таксі, а за вартість інших речей, яка вища, при тій же або нижчій якості.
приклад. заходите в європі в магазин. продавець все кидає, спішить до Вас, посміхається піднімає Вам настрій при тому що якась річ там коштує 60 євро. після її покупки Вам ще й подарунок дадуть (не правило, але буває).
приїзжаєте в україну. йдете в магазин і опа - бачите цю ж річ, але вже за 400 євро! при цьому продавці Вас не помічають, в кращому разі просто візьмуть гроші запакують товар і побажають успіху. так без особливого ентузіазму. в гіршому вам ще прийдеться чекати поки продавець закінчить телефонну розмову.
ціна тут нідочого. та й менеджерів так учать. каже працівник що погано працює через низьку зарплату - гнати такого працівника в три шиї, йому зарпалата завжди буде низькою
Відповідь від: 26 Січня 2011, 23:43:35
та до чого тут менеджери. все простіше. вечером стулья - утром деньги. утром стулья - вечером деньги.
зпершу товар показують, потім за нього одержують гроші. зпершу роботу роблять, потім за неї одержують гроші.
стосовно таксі - спершу дайте сервіс який люди хочуть, потім ставте ціну яка вам комфортна.
я дуже багато раз уникав користування таксі не через ціну, а саме через небажання портити собі настрій. це взагалі від ціни ніяк не залежало. і користувався б таксі частіше (значно навіть при вишій ціні) якщо б це було комфортно, якщо б мені не пропонували в таксі купити крадений телефон по дешовці, та просто були б водії без явно негативної карми, до яких ще б і платили не хочу сідати в машину.
Відповідь від: 27 Січня 2011, 00:02:43
не всі звичайно, є багато і нормальних людей в таксі, але як кажуть ложка дьогтю бочку меду спортить.