цей
хотілося би щоб в калуші було таке таксі як і в франківську і всій україні
я просто тріщу хлопці!!!
є така служба як "Оптимальне таксі"
дзвониш вася з мобільного на номер 579...там є функція каллбек...шо вони тобі передзвонюють
далі за допомогою інтерактивного меню вибираеш мову, місто в якому ти (там більшість великих міст україни), представляєшся, після чого відбувається з"єднання з живим оператором. Ти кажеш..шо я вот знаходжуся біля магазину Іжак, що на вулиці Пулюя, оператор автоматично визнчає твоє місце перебування (точну адресу) і кажеш шо хочеш їхати на вокзал наприклад (оператор автоматично каже шо це вулиця привокзальна 49) і оператор вказує відразу ціну яку ти маєш заплатити таксісту. наприклад 17 грн. Після чого тобі за 1-2 хвилини приходить на телефон смс-ка з наступним текстом: БМВ 318 Синій АТ 49 99АР буде подана на 21,08,2012 об 14:20:15 год. За той час, ти береш каву, п"єш, насолоджуєшся життям, приходить наступна смс-ка: Шановний клієнт, машина чекає на Вас. Сідаєш в машину, оплачуєш рівно тих 17 грн і з комфортом їдеш собі куда тобі треба.
Цікава в цієї служби система, прив"язана до години конкретної. На джіпіес таксіста автоматично задається оптимальний шлях. Тобто, коли час пік (обід, зранку і ввечері коли всі їдуть додому) то таксіст тебе не везе по центральних вуличках, а джіпіес вибирає шлях всякими двориками і вуличками щоб уникнути пробок. Аналогічно, коли їдеш в 2 год ночі, то таксіст везе тебе цетральною дорогою, щоб пошвидше доставити на місце призначення. Реально. я зараз по франківську тільки ними користуюся, тому що тільки ці таксісти тебе в час пік можуть за 15-20 хв довезти туда куда ти хочеш, а не туплять як ці всякі вівці і не пхаються через центр, щоб бабло збити.
І ще їх дуже штрафують, коли в машині грязно і сама машина грязна. Ще як правило оператори передзвонюють і питаються чи тебе влаштовує сервіс і т.д...
Штрафуюють, бо в них заступник директора боксер і дуже нарваний на рахунок цього всього.
А ще, оця служба Оптимального таксі, може організувати весільний кортеж з крутих автомобілів. Знаю що в Тернополі в них таксує Порш Каєн, який ти можеш замовити собі на весілля. Сама крута машина в франківську ніссан кашкай.
+ багато людей люблять рахувати свої гроші і в ниє фішка. Всякі мажорні батьки наймають спеціально шоферів шоб возили їхніх дітей в садочок, школу і т.д....а ця служба заключає контракт з певним водієм, що він буде возити їхню дитину в школу, садок...тобто замість 1000 грн в місяць шоферу - плаять 200-300 (для прикладу) таксісту і знають на якій машині і з ким її дитина поїхала в школу...
А ще, я цікавлюся різними нововведеннями, то пацани з Ізраїлю зробили свій стартАп по службі таксі. Заходиш на сайт служби таксі. Скачуєш додаток на андроїд чи айфон. Додаток складається з однієї кнопки: "Замовити таксі"..натискаєш її. Програма сама автоматично визначає джі пі ес координати мобільника., надсилає їх в базу. Кожен автомобіль їхнього таксі обладнаний девайсом, теж із джіпіесом. База автоматично визначає найближчу вільну машину яка є поблизу. Таксіст отримує замовлення і приїжає за клієнтом. Клієнт довольний і всім добре. Ці пацани з Ізраїлю за 1 рік ввійшли на ринок 7 країн планети і їхніми клаієнтами є працівники гугл в америці.