ага. от у 90 скільки люди одержували? 20-100 доларів в місяціь. зараз скажімо 100 - 1000, тобто в 10 раз більше. а різниці в сервісі в 10 раз не видно (
Відповідь від: 27 Січня 2011, 11:37:44
Знову ж таки ви питали яка зарплата в наших продавців. ви за 1000 гривень дуже б спішили?
це не моя проблема. я переплачуючи за товар втри дорога ще повинен входити в положення продавця?
Відповідь від: 27 Січня 2011, 11:38:50
Це де ви таке знайшли за 400 евро в Чернівцях чи в Хмельницькому? Посміхаюся
наскільки Вас смішить сума настільки ж мене смішить відвідування чернівців чи хмельницька)) по базарам не хожу. це було в магазині києва. по магазинам зараз правда теж майже не хожу крім продуктових.
віддаю перевагу попкупкам на ebay.
в рази економлю матеріально. в рази економлю час. при покупці товару з розпродажу економлю в дестяки разів - там розпродаж справжній, не так як у нас. ось кілька нових товарів по одному центу якраз одержав) у нас це було б гривень 200.
бережу нерви - ніякого спілкування з совко продавцями і стояння в чергах ( на почті при одержанні бандеролі її практично не буває),
і навпаки - від вдячних продавців з ібаю одержую листи з щирими подяками, проханням приходити ще та сподіваннями що я залишусь задоволеним покупкою)
аж забуваєш що в україні ))
немаловажливо - при такій покупці не віддаю майже нічого банді україна - за посилки до 200 євро таможенний збір не стягується, а завжди можна попросити вказати нижчу ціну щоб вона була нижче 200 чи помітити посилку як подарунок.
вибір - в сотні разів більший.
так що свою мету продавці в магазинах досягли - мали низьку зарпалату, а тепер не будуть мати ніякої, принаймні з мене, а нас таких стає все більше)
як і таксісти - мали низький прибуток (при чому не з моєї вини, оскільки я платив стільки скільки вони казали) - тепер не будуть з мене мати ніякого - краще пити кину заодно і здоров"я збережу) чи пішки буду ходити, знов здоров"ю плюс)
Бог справедливий - кожному по заслузі
Відповідь від: 27 Січня 2011, 11:48:53
Знаєта а мені мабуть щастить я або попадаю на нормальних або до мене ставлення інше.
і що - навіть шансон ніколи не чули в таксі?))
Відповідь від: 27 Січня 2011, 11:53:02
Ну тоді пора Цензура те скільки тре заробляти в таксі що б все це оплатити.
хіба я проти щоб заробляли? нігде такого не казав.