Любов у великому місці маю скачану екранку і хотів дочекатися нормальної копії. Але якщо правда, що ви пишете, то завтра подивлюся то що є. Певно не багато втрачу.
А сьогодні подивилися з жінкою "Сафо".
Що сказати. Я дивився фільм суто з мистецької точки зору, а жінка з прикладної. У результаті я отримав задоволення від найгарніше знятого з усіх суч укр фільмів, а жінка залишилася у трохи шокованому стані і зо 3 рази повторювала протягом і після перегляду, що напевне ніколи б не змогла покохати жінку.
Мені ж з того було трохи смішно.
Фільм теж змахує на американські історичні фільми, коли герої фільму по його ходу проводять для америкосів "лікбез", пояснюючи хто така була Сафо і чого лесбіянки саме так називаються. Як результат, лише фінал фільму має розмірений ритм, а початок і середина мають урвані авансцени і затягнуті паузи. Через те я наприклад не зміг поринути у фільм на 100%, як це було у "Валькірії" наприклад.
Зате кольори, постановка кадра, підводні зйомки, оголена натура, світло і переходи - просто суперові. Згадується 2 літа поспіль у Судаку. Ностальгія мало не видушує сльозу. За це авторам фільму +. Але хіба цього вони мали добитися???
А для тих хто не любить багато буквів - подивитися варто. Захоплені не будете, але фільм гарний.