І не здається Вам ЯЯ, що аргументи типу
Тенді, то вже від втоми, можу й перепроситися за таку відповідь. Змушуєте мене повторитися попунктно.
Ще до помаранчевої революції були відомі факти про те, яким чином Ющенко став премєр мііністром - профінансувавши коштом банку, що очолював, передвиборчу кампанію Кучми - факт доведений. Наслідок - невиплата вкладникам грошей, в час коли сам Ющенко вже займав посаду прем"єра - та той скандал "зам"яли", яким чином?
Про домовленість Ющенко-Тимошенко так само відомо надто давно, та з іншого боку - навіть відкидаючи відомості про якісь домовленості - питання, Яким коштом була оплачена уся та революція? - Чи хтось може заперечити, що таке "дійство" є фінансово ємким? - То як мовиться - хто платить, той і замовляє музику. Та може хтось спроможний заперечити факт підготовленості тієї революції? (Питання - звідки одномоментно взялося стільки текстилю помаранчевого кольору? Для порівняння - на сьогоднішній день, під час гострої загрози епідемії каліфорнійського грипу, не зважаючи на "вскритий" державний запас марлі - пов"язка є дифіцитом - я так й незуміла придбати для себе бодай одну.)
Тому, вважаю необхідним при обговорені питань пов"язаних з Помаранчевою революцією перш за все згадати - хто її оплачував, таким чином розуміти - кому Ющенко винен у "чисто фінансовому плані" своїм сходженням на пост презедента.
Ліричний відступ:
І) революція у 1917-му була зроблена за гроші німецького Генерального штабу - бо в той час вони були зацікавлені у виході Росії з першої світової й розвалі російської армії. - цим порівнянням я хочу довести, що на революцію, перш за все, потрібні гроші - а ідея знайдеться.
ІІ) у радянські часи на тереторії однієї шостої суходолу планети "правила" одна єдина партія, якій сплачували свої внески усе працездатне населення - за ті кошти відбулася не одна революція у країнах "третього світу".
ІІІ) та навіть "комсомольських внесків" однієї з республік СРСР, вистачило одному з нинішніх претендентів на презеденське крісло України, щоб не залишитися на прикінці переліку найбагатших.
Далі, мені закидають, що наче Ющенко "підняв національну ідею" - моє заперечення такому твердженю можна прочитати вище, повторюватися не буду. А от стосовно моди на вишиванку - та Ви глибоко помиляєтеся в силу свого молодого віку - вишиванку було модно носити ще років двадцять тому, коли й про можливість незалежності України бесіда не велася - а ще було модно носити барвисті вовняні хустки з двадцяти сантиметровими китицями - то вже потім їх почали носити на одному плечі на піджаку - як у бразильських серіалах, а тоді - носили на голові.