Про вишиванку.Таке враження,що до Ющенка ніхто їх не носив,та згадайте 90-і роки ,перші мітинги за незалежну Україну,ми з хлопцями саморобні значки робили і носили їх не дивлячись,що ще СССР був.І той же Чорновіл в стоптаних капцях,Рух, зробив для цього немало."Червона Рута",та наші пісні таджики тоді у нас в роті співали.Ще збирає Ющенко різні історичні речі,то це його хобі,як колекціонера,але мене цікавить що він робить як президент.Конституцію він написав,гм а до тепер ми що без конституції жили.?За банки він виявляється як тут пишуть не відповідає,за аптеки теж.В зовнішній політиці теж одні "успіхи"що на заході ,всі вже давно на нас махнули рукою,що особливо на сході,там він особливих успіхів досяг.А взагалі мене більше цікавить як і за що люди які заробляють нещасну тисячу,або т.н. пенсію мають собі ліки купити якщо захворіють,і чи ще хоть на хліб лишиться.А Вікто Андрійович порадився з фармацевтичними королями і вирішив накласти вето на мораторій який стримував і так жахливі ціни.Це замість того щоби як гарант наших прав розібратися,чому та ж марля до епідемії коштувала копійки,а тепер ще раз так.До речі я повторююсь минулого року була абсолюто та ж ситуація.А ті черепки я заслугою не вважаю,бо голодним фіолетово з якої миски їсти.