мені здається ви сплутали Ющенка з Тимошенко. Популізм це її методи.
Я нікого з ніким, поки що не сплутала. Ющенко не гребував методами сходження до влади, впритул до власного особистого життя.
Тимошенко, теж добра, один факт її належності до команди Лазаренка свого часу - говорить про багато.
Відповідь від: 14 Листопада 2009, 13:41:51
. Так хто вас влаштує на посаді Президента? І за які якості
Вже багато років голосую за останнім пунктом - не підтримую жодного з кандидатів - не беру зайвого гріха на душу.
Відповідь від: 14 Листопада 2009, 13:43:46
Різниця між Ющенком і всіма іншими це те, що він підняв національну ідею,
А в мене якраз питання - У чому полягає національна ідея, яку за Вашими словами підняв Ющенко?
Бо національну ідею в ім"я національної ідеї - то надто нагадує комунізм.
У американців - національна ідея полягає у здійсненні "американської мрії" - тобто ідея у можливості кожного громадянина держави здійснити власну мрію - реалізувати себе. Таке широко пропагується й надаються приклади від Рокфеллера та Мухамеда Алі до Дженіфер Лопез та Марти Стюарт.
У Гітлеревській німеччині - національною ідеєю дула сильна здорова нація - де чоловіки повинні були захищати й забезпечувати родину, а жінки народжувати та опікуватися дітьми. (Якщо потрібно обгрунтування цієї моєї думки - я готова його надати).
Тобто можна зауважити, що національна ідея є нічим іншим, як певна загально людська цінність, яку дозволяє реалізувати державна система.
Тому в мене й запитання - Яку національну ідею підняв Ющенко?