І чомусь ли ше тоді, коли це стосується Ющенка. Думаю, тут вже не допоможуть і психологи (а тим паче психіатри)....
а з психіаторами - обережніше, ви дуже болюче реагуєте на все що стосується Ющенка.
Я перепрошую не претендую на роль миротворця, Боже борони, але мені здається, що ми вже усі починаємо гостро реагувати і це навіть повязано не стільки з захистом свого кандидата, а висказаної одного разу позиції, якої потрібно дотримуватись...
Це вже із серії "всра
ся а не дамся"
Ми підсвідомо розуміємо, що у глухому куті, що нас і цього разу використали, (це я по-жіночому, намагалась м"яко висловитись), хоча як жінка розумію, що зробили з нами набагато ганебнішу річ, про яку і говорити стидно, але ми щоб не втратити вже зовсім гідності, продовжуємо переконувати один одного, що то нам подобається...
Ми знову у безвиході, до влади прийдуть ті самі люди і неважливо чи Янукович, чи Тимошенко, чи Ющенко чи Яценюк...
Вони усі вже були
Не можу писати щось з компом,пригає рамка і я не бачу, що пишу, прийду додому, спробую завершити думку, вибачте
Відповідь від: 08 Жовтня 2009, 18:12:54
Тож, вони вже усі були, кожен ма свій шансі хтось справді навчився манипулювати системою, для того щоб приймати рішення які необхідно ( як наприклад зараз Леді Ю), хтось, куди б не йшов - зустрічав опір бо ті що йшли поруч не збиралися бути разорм, алише робили вигляд команди, а потім безсоромно кожен захищав свої інтереси і абсолютно свідомо піклувався про свої амбіції.
Грубо кажучи тра
ули не тільки нас.
Інші, ведуть себе вже 4 роки так як у відомому фільмі "так нє доставайся же ти нікому!!!", з усых лише одна могла щось побудувати, причому вона досягла найбільшого режиму сприяння, але виявляється їй все рівно заважали.
Я може повторюсь, я прекрасно розумію, що Ющенку не вдалось багато чого зробити можливо навіть через те, що командмир з нього поганий, але як ідейний лідер він найкращий з тих хто був, бо я згідна, що потрібно відроджувати своє коріння, а для цього потрібно згадати історію. Що ми ментально хочемо у Європу, хіба це неправда? Ми не азіати - ми європейці... І цю дорогу він вибудовував як міг, але до цього ми взагалі стояли на місті - хіба ні?
Те що зроблено Ющенком воно є, його можна відчути,це те що Україну знають її почули в багатьох питаннях.\Те що робит Юлія - робить в ручному режимі, кусками і не міняє картини. Не потрібно, щоб працювала лише вона - потрібно команду...
В жодного з них немає команди, бо немає людей які б працювали за ідею
У Януковича - є команда, але та ідея яку вони захищають не підходить і як говорилося у одному з тих фільмів, що Ромашкін викладав, Він не помітить як його барони роздеруть Україну на шматки і він не зможе цьому протистояти, бо буде винен їм за вибори, ана ідею він нее спроможний..