знання бойового гопака корисніші за знання якихось економічних теорій
Бойовий Гопак - це не знання а перш за все виховання здорового тіла і ще бульше духу, це історія і просто здоровий патріотизм.
за гопак кожен бажаючий може сам заплатити. якщо роздавати гопак безкоштовно, чому тоді і хліб не роздавати безкоштовно?
Йдеться про підтримку спорту і програму виховання дітей. Гроші платників податків мали б йти на оплату роботи вчителів, які б займались їх вихованням. Гуртки, секції і тому подібне...
Такої програми немає, навіть фізкультура толком у школах не проводиться
не говорячи вщзагалі про якісь заохочення молоді до заннять спорту і створення умов до того щоб вони ним займались
чемпіони отримали славу, достаток, повагу за чужий рахунок
Ви чим далі в ліс тим страшніший сі джі ар...
Мені цікаво, як це за чужий рахунок вони отримали славу?
За них хтось тренувався 5 разів на добу?
А отримали славу не лише вони, а й країна. Зазвичай авторитет країни допомагає їй у спілкуванні на міжнародному рівні. Наприклад ЄВРО 2012 до якого ми "типу рухаємось" принесе досить велкий заробіток країні - туризм, дороги інфраструктура і частина цього всього за влиті у чемпіонат кошти не наші а організаторів.
Думаю слава наприклад Андрія Шевченка чи Віталія Кличко чи старого Бубки не в останню чергу вплинула на думку міжнародної спільноти про те що Україну можна розглядати як притомну країну...Яка може приймати гостей на спортивний чемпіонат, якщо вона готує чемпіонів...
Це якраз через ту славу, яку вони здобули "за ваш рахунок".
Одне лише Євро 2012 може компенсувати "платнику податків" усе те що у нього "Відібрала" держава на виховання чемпіонів...
хіба держава мало платить батькам за дітей? мені здається достатньо щоб оплатити гопак. більш ніж достатньо.
Цих грошей можливо і вистачить щоб тих 3 роки що жінка не працює, вона змогла купити просто елементарне для дитини..
Візочок , кроватку, одежу, памперси, їжу ...
Ви вважаєте що це більш ніж достатньо?