ну і я сказав особисто за свої гроші. якщо гроші які відібрані в тебе ти хочеш тратити на гопак це звісно твоє святе право на яке я не зазіхаю
Гроші, відібрані в тебе і в мене, в основному йдуть на заробітні плати державних службовців, а також на дотації Пенсійному фонду, на нові машини для Уряду, на ремонт Адміністрації Президента і т.д... А ремонт доріг і розвиток спорту - десь там далеко внизу по питомій вазі витрат державного бюджету. Хоча фактично, ремонт доріг здійснюється Укравтодором з податку з власників транспортних засобів, але я не про те. Держава не може існувати, не розвиваючи якісь культурні і національні програми. І це затверджено законами, приймаються програми перед тим, як складати Державний бюджет на наступний рік. І я думаю, шо нічого поганого в тому нема, якби була програма розвитку "Бойового гопака" в Україні, але на даний час ні мої, ні твої гроші на цей вид спорту, та й взагалі на більшість видів спорту в Україні не підуть, бо наприклад в Будівельнику в Калуші за n-років змогли зробити душ !!! для борців і боксерів - оце розвиток, і це при тому, шо Калуш виховав 4 збірників України, срібного призера ЧС і Олімпади, завдяки власним зусиллям Барни, а не держави...
А сніг зійшов - і в мене в дворі знов катакомби, хоча літом усе ніби гарно перед виборами латали за супер-новою технологією, а діти в спорті не мають "тріко" на боротьбі, не мають рукавиць на боксі, і дехто не може собі дозволити їх купити, бо "тріко" коштує 150-200 грн, рукавиці нормальні - 250-350 грн, а в спорті ці діти могли б досягти хороших результатів - і звідси починається занепад молоді... А наші гроші фактично ні на дороги, ні на спорт не йдуть...