Так. Я не стала уже виясняти, але мені розповіли накатану схему - ми купляємо, а ліки, які виділялись на лікарню безоплатно поступають в аптеки і відразу ж хворим і продаються(. І ще багато залежало від самих медсестер. Одні, коли я починала шуміти і пояснювати скільки у мене є коштів і "давайте порахуємо, що найважливіше на них можна купити", то мені казали, що знайдуть і знаходили "залишки від інших виписаних дітей", інші - просто не давали малій цілий день НІЧОГО (правда більше із-за халатності ніж із-за відсутності), бо не давали навіть ті медикаменти, які були у наявності. Інколи в аптеках продавали мені ампулку на 4 дози дитячі (потім завезли і менші дозування). Але були медсестри, які з неї кололи 4 діткам антибіотик, а наступного разу ті 3 дози давали за рахунок інших мам, яким кололи "мою" частку(правда такою була лише одна зміна). Всі інші медсестри криком кричали, що так не можна і взявши у мене ампулу 1мл кололи 0,25мл. Я майже упевнена, що вони робили так як і попередні - кололи іншим діткам залишену дозу, а 3 ампулки не розпечатані від 3 хворих відправлялись назад у аптеку. Але, Бог їм суддя. Слава Богу - знайшлись гроші (в притик правда) на необхідний курс.
Ще мене напружували наслідки від наявності ТАРГАНІВ. У нас у палаті була мамочка, яка їх дуже боялась і тому всю ніч горіло світло (а моя мала не могла спати при світлі(. Тому першу ніч не спала зовсім майже). І таргани залізали і в їду і в речі(...На свята дітей позабирали додому - був гарний час, щоб їх потравити(.
Щодо лікарів. Нас уже вдруге інша лікарка веде (не та, що була весь час) - до неї претензій не мала ніяких. Лише подяка.