телефон реєстратури дитячої поліклініки 6-62-15 Графік роботи лікарів дит. поліклініки на Підвальній (після ремонту 2015р)Дівчата, я не маю наміру тут "відбілювати" діяння мера - то марно. Та знов таки повторюся - я розумію причину вашого негативного сприймання - та оскільки мені зарплату НЕ платять не з міського бюджету - в мене більші можливості до адекватного сприйняття його дій.
Відповідь від: 28 Січня 2010, 22:00:01
В мене, особисто, трохи інша думка про роботу керівника (в загалом). На мою думку, робота будь якого керівника зводиться до організації роботи та відповідальності за виконання роботи, а не саме виконання роботи.
До прикладу, навіть я деколи дозволяю собі не їздити на роботу (тобто не бути на місті роботи фізично) та то не означає, що та робота не буде проводитися чи буде робитися зле. Є я на робочому місті чи мене немає - від цого процес моєї роботи не змінюється. У цьому, на мою думку, й полягає якість будь якого керівника.
Та ще один приклад, мені було дуже смішно чути, що наче мер особисто саджав дерева - отут, то й є піар - бо його робота в тому, щоб ті дерева були посаджені, але аж ніяк не робити таке особисто.
Не знаю, чи Ви зрозуміли мою думку та таки сподіваюся на це.
Відповідь від: 28 Січня 2010, 22:12:11
- Калуш справжнім Європейським містом, де кожен мешканець сприйматиме його, як свій власний дім;
- популізм у чистому виді, я й без змін у владі сприймаю Калуш, як власний дім.
- кожен калушанин повинен одержувати екологічну надбавку до своєї зарплати чи пенсії;
- гон у чистому виді - тому як навіть на держ рівні таке зробити не можливо
- забезпечити калушан постачанням гарячої та холодної води за власні кошти, не чекаючи бюджетного фінансування;
таке то взагалі не зрозуміла
- власним коштом побудувати 2000 метрів кв. житлової площі для найбільш незахищених мешканців Калуша ;
- то самі знаєте...
- кардинально реформувати житлово-комунальну сферу за рахунок енергозберігаючих технологій та інвестицій, які маю змогу залучити.
а таке - то власне й відбулося, щоправда - не кардинально
Відповідь від: 28 Січня 2010, 22:30:46
А тепер те, що на мою думку є справжнім передвиборчим піаром -
Як мені нині на роботі розповіли, що наче Насалик приїхав до лікарні у Підгірках та робив там "розгон" за "такси" на лікарські послуги
перепрошую, пане мере, а Ви до нині не знали, що УЗІ у підгірках платне?
не знали, що за кожну операцію-маніпуляцію треба заплатити в нашій лікарні?
що вагітних жінок, треба-не треба на кесарєво відправляють? та лише тому, що кесарєво - то дорожче ніж "такса" за звичайні роди?
саме таке є піаром, бо те, що він зробив - "розгони" там всякі - то не буде мати жодної цільової дії - а лише його піар