оооо, поки я працюю, тут такі страсті -мордасті))) Хлопці, ви ,мабуть, мене не зрозуміли, тому внесу трохи ясності, щоб не було зайвих питань.
Я -викладач,наразі -недіючий (не прискіпаємось!) кожного року ми проходимо на роботі медичний огляд, тому за своеє здоров*я я все знаю, тому тут , в Калуші, мені зараз це не потрібно (поїду влітку до своїх лікарів і знову пройду всіх ОБОВ*ЯЗКОВО-тому не хвилюйтеся (випереджаю питання на кшталт: "все може статися за час перебування у Калуші від останньої зустрічі з лікарями"). Йдемо далі-у меня є достатньо друзів, які купли посвідчення і потім з приватними інструкторами займалися і теорією, і практикою (в нашому місті така практика існує!), але я вибрала інший шлях (це фраза для тих,хто писав, що можна купити і платити штрафи)-я записалася на курси тут, не пропускаю жодного заняття, лектора вже замучила питаннями (викладачі завжди дотошні щодо навчання!!!! коллеги,а вони серед вас є-можуть підтвердити). Далі: щоб пройти лікарів у Калуші без прописки ,то є великий дуже клопіт (Дякую ,Сонечко+, не буду повторювати-ти все правильно написала-уважні прочитали!), тому без наявних причин (1.Питання з боку обстеження в мене в нормі, окуліст-в нормі, нарколог-в нормі
) чому Я ПОВИННА проходити лікарів??? Як би була можливість принести свою медичну книжку, або в телефонному режимі рішити, щоб мені все просто перенести в довідку, то не питання!!! Ні про який "хабар" не було б і мови, можна ті 300грн залишити собі без клопоту (запевняю,я не альтруїстка!), але коли не має іншого виходу-то я вибрала простіше для себе і безпечніше для моєї родини. Тому давайте не будемо робити з мене ЗВІРЮГУ-ПаРАЗИТКУ, яка псує українську медицину своїми грошима
Моя ситуація -конкретна, вимушена і ніяк не пересічна, тому пропоную на цьому закрити тему-довідку все одно зробили в Дніпропетровську)))