bornslippy, щодо проявів хабарництва... тут 2 сторони однієї медалі. Памя*ятаєте даїшника з "наша Раша" , де в нього сім*я голодна ,а він хабаря не бере? так само й тут-коли я сама пропоную "подяку" за послугу,яку може мені хтось зробити, я сама проявляю ініціативу , то чому людина має відмовлятися, тим самим не купивши у сім*ю ковбаси чи сиру, чи цукерок дитині?? але коли починається "вимагання",то вже занадто, а особливо натяки до тих,кому реально не має чого давати...
В лікарні на Каракая приходиш в регістратуру, 300грн і через пів години медична довідка на права готова) але мені гірше, не місцева-значить зась!!!а там всього-навсього просто підписи поставити на бланку... Чоловік прозодив УЗД , поставили в чергу через 2 тижні, а треба терміново, заплатив 150гривен-зробили без черги відразу все. Тому я кажу, якщо людина ХОЧЕ ЗАПЛАТИТИ, нехай платить, а НЕ ХОЧЕ-нехай чекає. Це б якось унормувати, зробити офіційно-було б класно! Проте жалко звичайних мед.сестричок-так хоч якась копійчина додатково перепаде, а як через касу,то піде все у кишені лише "властьимущим".