З одного боку, я їх розумію -
до прикладу
- коли я, втомившись вимагати від ЖЕО виконання призначених робіт (згідно з актом огляду комісії УЖКГ) пишу заяву де відмовляюся від внесення платні за комун послуги - таким чином, автоматично, я не сплачую й за вивіз сміття - який вивозять (тобто - мені цю послугу надають), то ні в чому неповинна організація терпить збитки ні за що - а за принципом
то можна зробити висновок, що відокремити рахунок за вивіз сміття від сплати послуг ЖЕО - то логічне вирішення проблеми, та...
знаючи, наскільки той "Екосервіс" є сервісом - то в мене складати із ними якусь угоду не викликає жодного натхнення, навчена досвідом
Відповідь від: 26 Лютого 2010, 22:06:37
І ще питання, до КП "Екосервіс" - хто займається справами полігону - хто бере на себе відповідальність за ті пожежі, що там відбуваються й які не присікаються, хто бере на себе відповідальність за тих дітей в лікарнях з отруєнями (що проживають у Студінці)???
КП "Екосервіс" - перепрошую - та то є лише чергова шарашкіна контора, котра займається збиранням грошей та наданням деяких послуг, якість котрих ще під великим питанням - а відповідальності ні за що не несе.
В мене вже є такий клопіт із ЖЕО, то навіщо мені відокремлюючи рахунок для сплати - окремим рядочком, відокремлювати ще й клопіт - окремим рядочком??? то була відповідь для Дмитра Кобилецького
Дмитро Кобилецький:— Хочу звернутися до калушан і почути їхню думку: чи готові вони перейти на прямі договори з КП «Екосервіс»? Нам не потрібні посередники, від яких ми повністю залежні і які можуть зупинити роботу підприємства. Перехід на прямі розрахунки за умови своєчасної оплати — запорука того, що жителі міста зможуть отримувати якісні та у повному обсязі послуги з вивезення та захоронення ТПВ.