Пару місяців тому замовили кухонні меблі в "Сахарі",що на 1 поверсі при вході,їхня точка також в "Прометеї" на 2 поверсі.Перше розчарування було через ціну,дівчина-консультант розказувала одне,як прийшли поміряли стало на 40% дорожче,ніж розраховували.Ну ,вже,змирилися.Завдаток сказали дати 30% від вартості,у нашому випадку 3000 грн.Коли спиталася за квитанцію,дуже здивувалися,мол,по 20 тисяч дають і не вимагають квитанції.Ну гроші взяли ,квитанцію пообітцяли в кінці тижня.Так як ми хотіли ,щоб у нас нова кухня була до Нового року,то вже й сильно не опиралися.Як прийшли то квитанції не було,консультантка перезвонила своїм шефам,і при мені виписала накладну без підпису підприємця,без штампу,мотивуючи,що штамп виготовляється,тобто з тим папірцем можна тільки в "одне" місце сходити.Ну,правда,дізналася,хто підприємець - Куций Ю.І.
Плюсом в цьому всьому було встановлення меблів ,все підійшло,все зістикувалось,хоча це так і має бути ,що обійшлося 450 грн.Ще один ньюанс,при замовленні наполягли ,щоб у них замовити витяжку,бо зразу її встроять,а так неясно який розмір треба робити.Я ж жінка,у тих всіх речах не дуже тямлю,то й замовила,бо ще й так розхвалювали,що з німців привозять їм,дуже якісна.Насправді "німецькою" витяжкою стала "Ventolux",луцької збірки,яка коштує близько 680 грн,мені обійшлося в 1000 грн.Непогано?Черговим сюрпризом стала якість ДСП.За два дні ,що накапав конденсат під мийкою,пів плити вздулося,і бачу в деяких місцях,що вода і не попадала ,починає відклеюватися стрічка.За гарантію і мови не було,коли спитала.Вважаю,що за такі гроші можна було і якісне зробити.Кухня невеличка - низ 1.5 на 1 метр,верх 1.5 на 2.7 м. З одного боку сама винна ,що поспішила і не зважила,але рахую ,що мене ошукали.Як платити такі гроші,а для мене це великі гроші,то вже хоча б за якіть.Будьте розсудливі,робіть висновки.