Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 20 днів

Автор Тема: Запитання до міської влади.  (Прочитано 319308 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 10:24:39

Запитання до міської влади.
« : 19 Липня 2008, 20:43:29 »

Думаю, дана тема давно назріла. Навіть В.Путін відповідав на запитання поставлені на форумі.
Крім того не так часто трапляються у нас прямі ефіри, не завжди саме з тими представниками влади міста які мали б відповісти на наше питання. Інколи  ми не знаємо кому саме адресувати наші питання, а багато хто встидається задавати їх по телефону та ще й у короткий відведений час. Також фактом є те, що молодь більш охоче спілкується у Інтернеті аніж дивиться міське тебебачення. От тому то я і пропоную задавати у цій темі свої конкретні питання, на які ви б хотіли отримати конкретну відповідь. Далі наші питання мають якось бути донесені до можновладців, тут будемо розраховувати на допомогу того ж таки Ігора_О, а можливо і Ігорка чи WestUA, ну а от чи діждемося відповіді у письмовій формі, чи у вигляді усної відповіді на телебаченні...будемо надіятися. У будь-якому разі вважатиму свою місію виконаною, якщо проблеми порушені у наших питаннях будуть вирішені при допомозі влади навіть без відповіді у вищезгаданих формах, а результатом буде покращення рівня  нашого життя і покращання вигляду і затишності нашого ще далеко не Європейського міста.

Ще раз наголошую, що всі пости у даній темі мають бути саме ПИТАННЯМИ, а не спробами відповісти замість чиновників чи коментувати. Думаю, для зручності, для відповідей буде окрема тема.
Отож поїхали!..
зі. на форумі можна також звернутись у "Віртуальну депутатську приймальню"
« Останнє редагування: 23 Березня 2011, 08:02:10 від romashkin »
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Перше повідомлення / Продовження теми 

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:
    16 Листопада 2024, 09:47:40

« Прочитано #620 : 02 Березня 2021, 08:57:30 »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=gdD-fja62sE" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=gdD-fja62sE</a>

А менi це нравiтцца  :-[ Калуш це проекцiя Украiни. Набрали кредитiв , вивезли в Кончузаспу , а тепер люди за то платять  :good
Може коли вiдключать свiтло , в кранi не стане води , ви усвiдомите що наробили . Але у вас все-рiвно виннi кацапи  :=)
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 06:48:29

« Прочитано #621 : 02 Березня 2021, 09:45:08 »

Найда молодець.  :good

та ман..да розказує, що на 10 кубах 200 грн більше платити.
що то за пенсіонер, який розходує 10 кубів в місяць.
Можна і в куб вкластись на одного пенса.
« Останнє редагування: 02 Березня 2021, 09:55:04 від romashkin »
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #622 : 02 Березня 2021, 13:46:35 »

Я тут зайшов щойно на НП, так відразу зрозумів що не лиш пенсіонери по 1 м3 витрачають  :=)

потепліло...  :facepalm:
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #623 : 02 Березня 2021, 13:48:49 »

А на рахунок Найди.

Де результати аудиту?

Чому не подано ніяких заяв про вчинення злочину в прокуратуру???

І про підняття окладів на 50% теж правду вона говорить.

МР повинна доводити необхідність кожної копійки в тарифі, а не за радянською звичкою - партія сказала нада...
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +306/-11
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:38:46

« Прочитано #624 : 02 Березня 2021, 16:26:14 »

10 кубів в місяць - це пристойно   :o    ПОВНА ВАННА ВОДИ має 250 куб см , тобто 10 кубів води - це є 40 ПОВНІСТЮ ЗАПОВНЕНИХ ВАНН ВОДИ .
Мій батя ( коли був живий ) то казав мені , що в середньому для 4 людей треба  2-3 куба води в місяць ( холодної ) і десь до куба гарячої . І це в квартирі було 4 лічильника води

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:

« Прочитано #625 : 02 Березня 2021, 17:06:34 »

то в союзі, де крім ванни нічого не було а виходок на дворі хіба так  виходить.

А як є сім'я з дітьми - то і машинка пере через день і купаються (душ приймають) нормальні люди як не щодня то хоч через день. А тоді посуд, а сральник.
І на сім'ю з 4 чол 10-12 кубів йде в місяць тільки так.
Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +306/-11
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:38:46

« Прочитано #626 : 02 Березня 2021, 17:34:11 »

Про батька я писав тому , що я тоді не був в Україні . А дані відносяться за 2000-2009 рік ( приблизно ) . І квартира - на проспекті . Щодня мало хто купався , але 2 рази на тиждень - скоріше так . Але це я припускаю

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #627 : 02 Березня 2021, 20:22:53 »

4 копійки літра хіба то багато?

попередня влада ґаздувала бездумно.
теперішня хоче навести лад, але людям все одно не вгодиш.

социки, а не нацики доводять країну до зубожіння. прагнучи до халяви голосують за популістів або вимагають популістичних рішень від влади.
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:

« Прочитано #628 : 02 Березня 2021, 21:44:18 »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=zWlR7-l4ED4" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=zWlR7-l4ED4</a>
Записаний

vover

• Ветеран
  • Карма +200/-5
  • Останні відвідини:
    Вчора в 15:06:38

« Прочитано #629 : 02 Березня 2021, 23:57:15 »

Цитувати (вибране)
Де результати аудиту?
аудит ще роблять
Записаний

Іван Мостиський

• Новачок
  • Карма +0/-0
  • Останні відвідини:
    17 Листопада 2024, 12:04:14

« Прочитано #630 : 17 Листопада 2024, 12:04:14 »

Добрий день.

Я не знаю чи воно так працює, але можливо вийде і буде з того користь для громади.

Хочу звернутися до міської влади, чи до когось, хто може передати міській владі (в особі пана, мера чи пана Ю. Соколовського) мою ідею.

Зараз міська влада взяла правильний курс на розвиток всіляких індустріяльних парків і зв'язків з містами-побратимами, що є дуже правильним і позитивним кроком.

Разом з тим, громада не використовує наявний у неї ресурс, який в недалекій перспективі може принести дохід і місту і підприємливим людям, котрі вчасно зреаґують на ситуацію і не проґавлять можливість.

Спробую коротко описати суть.

Хто бував за кордоном, той бачив, що навіть у стосунково невеликих містах, а точніше неподалік від них, завжди є торговельні моли (такі собі міні містечка, де компактно розташовуються декілька доволі великих супермаркетів). Туди зручно дістатися, бо вони переважно біля траси. Там є великі зручні місця для паркування, кафе, ресторанчики. І у такі місця (особливо за відсутності розвиненої інфраструктури розваг) як мінімум раз на тиждень приїздять не лише жителі міста, але і навколишніх населених пунктів ну і до них доєднуються ті, хто просто прямує трасою в справах, але має потребу щось придбати чи провести час поки заправляє авто.

Так от, у Калуші, вздовж об'їзної все ще є купа місць, де можна побудувати такий мол. Його з часом побудують так чи інакше. Потрібно лише обрати таке місце, де було б достатньо площі і де буде зручно підвести комунікації.

Це поки були загальновідомі речі, про які і так всі знають, але то все довго, важко, потребує розробки проектної документації, бла-бла-ба, на що нема грошей, не на часі...

До цього я додам лише одну "іскорку", яка може переважити всі проти.

Потрібно лише попередньо домовитися з mcdonalds.uа про те, що ось на цьому місці (яке ви їм покажете разом з ескізом неіснуючого поки і навіть незапроектованого молу) вони збудують свій заклад, або заїдуть і орендуватимуть приміщення яке їм надасть місто.

Якщо вони погодяться - вважайте, що ви вже розпродали решту частин ділянки майбутнього молу. Туди будуть проситися всі.

Хто був у закладах Макдоналдса  - той бачив, на скільки воно зараз затребуване і популярне.

Не хочете поки братися за мол - просто придумайте куди місто могло б розмістити заклад вже зараз. В будь якому разі ця ідея набагато вигідніша і простіша аніж оті проекти з розвитку туризму.

Буде Макдональдс - туризм забезпечений.

Буду радий, якщо ідею буде використано якнайшвидше  :prapor:

« Останнє редагування: 17 Листопада 2024, 12:07:43 від yurko »
Записаний