Євр
опа! що тут скажеш.
Відповідь від: 24 Грудня 2014, 16:47:22
Я позавчора публікував на форумі фото відремонтованої вул. Цеглинського - може й сюди колись дойде асфальт, або хоча би щебінь)
Відповідь від: 24 Грудня 2014, 16:49:23
Рагулізм у моєму розумінні
Так виглядає весь Калуш, нікому немає діла - ні до списаних балончиками стін, до того ж помітив що розписує часто одна людина - судячи по автографу), ні до обсипаної до цегли штукатурки на історичних будівлях, взагалі ні до чого нема нікому діла. Роби що хочеш - розмальовуй будинок і утеплюй хоч у всі кольори веселки, обліплюй туалетною плиткою,пінопластом,лакованим у червоний колір каменем,пластіковою вагонкою всіх кольорів і відтінків - чим хочеш! Про рекламу взагалі мовчу.
Фотофакт:QuM - художник якого не бачили в очі, а жаль - я би йому ''подякував''
В немаленьку копійку влетів би цей горе-художник(або його батьки), якби його знайшли і заставили позамальовувати свої творіння.
Вінки на фасаді - це ненормально - по-перше псує фасад будинку, по-друге створює негативне враження рідкісного туриста (або більш частого гостя) про наше місто, зокрема про історичний центр і показує недбале ставлення міста і його жителів до своєї історії, по третє - кажу власникам - Побачивши такі жахливі пластикові, вицвілі на сонці і запилені вінки - я би волів не відвідувати ваш магазин - це не реклама - а навпаки - антиреклама(
відмітився горе-митець і на вже знесеному будинку
Міська площану і підпис, звичайно(- хоча я роблю на фото акцент саме на збитій плитці через неякісний клей/цемент - без різниці. На плитці чи на суміші зекономили. Я би не звернув уваги на цей поріг(бо це в принципі проблеми власника - якби я це не помітив в самому серці міста((( сумно - це не поодинокий випадок
є чим гостів міста здивувати... бережним ставленням до власної історії - і не пахне. Хоча згадую в газеті вже й туристичні маршрути малювали!
Гламурний дешевий дашок. Чи пасує він тут - чи ні - не хвилює ні власника(жодного смаку в людини немає), ні архітектуру(чим вона займається- чорт його знає, лише з бюджету гроші тягне)
Болюче питання кожного українського міста -
реклама, яка споганила фасади не одному хорошому будинку. Як на мене, цей будинок виглядав досить пристойно до того як тут з'явилася реклама і жахливі(в пластику і профнастилі) балкони(((
Загалом практично на кожній будівлі можна знайти багато прикладів такого рагулізму. Це не придирки - це перше що кидається в очі - відвалена плитка, чи навіть штукатурка, дешеві недоречні елементи декору(напр. той же самий дашок), павутина з електоропроводки яким часто обвішаний будинок і т.д. Хочу зробити висновок - якщо ми хочемо в Європу - ми перш-за все повинні хоча-би по-європейськи виглядати, бо говорити одне, а робити це зовсім інше. А судять по справах)